Basisboek recht

Basisboek recht - Mr.O.A.P Van Der Roest | Tiliboo-afrobeat.com

...oek Recht biedt studenten een kennismaking met de belangrijkste rechtsgebieden en beginselen van het Nederlands recht ... Basisboek Recht | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... . Na een algemene inleiding van het recht, komen achtereenvolgens het privaatrecht, het burgerlijk procesrecht, het ondernemingsrecht, het staatsrecht, het bestuursrecht, het strafrecht, het arbeidsrecht en het recht van de Europese Unie aan bod. Basisboek Recht zet de belangrijkste rechtsgebieden en beginselen van het Nederlands recht voor je uiteen. Het duidelijke taalgebruik, de aansprekende praktische voorbeelden en verhelderende rechterlijke uitspraken maken h ... bol.com | Basisboek Recht incl. toegang tot Prepzone, Mr.O ... ... . Het duidelijke taalgebruik, de aansprekende praktische voorbeelden en verhelderende rechterlijke uitspraken maken het boek uitermate toegankelijk. Basisboek Recht biedt studenten een kennismaking met de belangrijkste rechtsgebieden en beginselen van het Nederlands recht. Na een algemene inleiding van het recht, komen achtereenvolgens het privaatr...

INFORMATIE

AUTEUR
Mr.O.A.P Van Der Roest
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek recht.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek RechtBasisboek Recht is al veel jaren een vooraanstaand inleidend studieboek over het Nederlands recht dat in het hoger onderwijs veel wordt voorgeschreven. In 2013 verschijnt de 12e geactualiseerde editie. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.Wat Basisboek Recht zo uitstekend geschikt maakt is het heldere taalgebruik en de vele praktische voorbeelden die de essentie van het recht goed verduidelijken en zelfstudie stimuleren. De systematische opzet, de leerdoelen, de margekopjes en de gebruikte schema's makende aangeboden theorie nog toegankelijker.In Basisboek Recht staat rechtsvinding volgens het geldend recht centraal. In het eerste deel wordt een inleiding in het Nederlands recht besproken en in de delen twee tot en met vier en deel acht komen de belangrijkste privaatrechtelijke rechtsgebieden aan de orde, zoals het overeenkomstenrecht, goederenrecht, burgerlijk procesrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Vervolgens worden in de delen vijf tot en met zeven de belangrijkste publiekrechtelijke rechtsgebieden besproken zoals het staatsrecht, bestuursrecht en straf(proces)recht. Basisboek Recht sluit af met een deel over het Europees recht.De meerkeuzevragen en open vragen met feedback in het boek en de website www.basisboekrecht.noordhoff.nl bieden je een goed hulpmiddel bij de studie.Deze nieuwe editie is geheel aangepast aan recente wet- en regelgeving. Je kunt extra informatie, waaronder antwoorden op de open vragen en casus die in het boek staan, vinden op de website www.basisboekrecht.noordhoff.nl.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Wil je het boek lezen?Basisboek recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mr.O.A.P Van Der Roest. Lezen Basisboek recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN