Vroedkunde

Vroedkunde - Annick Bogaerts | Tiliboo-afrobeat.com

...unde gaat over meer dan de bevalling alleen ... Master verpleeg- en vroedkunde - Profiel - Universiteit ... ... .Véél meer. Je opleiding begint veel vroeger, en houdt ook niet op bij de geboorte. Seksuele voorlichting, kinderwens, vruchtbaarheid, (pre)conceptie, zwangerschap, bevalling, kraambed, borstvoeding, opvolging van de baby/de peuter tot de eerste verjaardag: het hoort er allemaal bij. Vroedkunde studeren is een roeping. Check even of jij ervoor in de wieg bent gelegd. • Je werkt graag voor en met mensen en ... Vroedkunde | Professionele bachelor | Thomas More ... . • Je werkt graag voor en met mensen en staat te popelen om in teams aan de slag te gaan. • Je bent sociaal voelend en zet je graag in voor anderen. Jij hebt respect voor iedereen, ongeacht levensvisie, geloof of afkomst • Stress krijgt jou niet klein. De Bachelor Vroedkunde is een erkende en geaccrediteerde opleiding en werd beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen. Lees verder. Vroedkunde. Online infodag op zaterdag 27 juni: schr...

INFORMATIE

AUTEUR
Annick Bogaerts
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vroedkunde.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geldt al enige tijd als het basisboek voor de verloskundige praktijk. Het beschrijft hoe de normale baring en het normale kraambed begeleid kunnen worden. De dagelijkse praktijk van de vroedvrouw staat hierbij centraal, met een overzicht van de benodigde theoretische kennis, vaardigheden en beroepsattitudes. Het boek richt zich in het bijzonder tot studenten in de opleiding bachelor Vroedkunde maar ook tot alle anderen die begaan zijn met de zorg voor de barende vrouw en de kraamvrouw.Deze uitgave is de door Annick Bogaerts en collega's van de Hogeschool UC Leuven-Limburg opleiding Vroedkunde, herziene en vermeerderde druk van: A. Bogaerts, Normale baring en kraambed. Leerboek voor de verloskundige praktijk. Annick Bogaerts, volgde een opleiding tot vroedvrouw (1989) en studeerde medisch-sociale wetenschappen aan de KU Leuven (1997). Zij werkte 13 jaar als klinische vroedvrouw in het Salvatorziekenhuis van Hasselt. Ze doceerde aan de Opleiding Vroedkunde van de Hogeschool UC Leuven-Limburg en was er programmaleider van de onderzoeksgroep Moeder en Kind. In 2013 behaalde zij een doctoraat in de Biomedische Wetenschappen met een proefschrift omtrent 'Obesity & Pregnancy, an epidemiological and intervention study from a psychosocial perspective' aan de KU Leuven en de Universiteit van Tilburg. Zij is docent aan de Universiteit van Antwerpen, master Verpleeg- en Vroedkunde, en sedert 1 oktober 2018 voltijds aangesteld als docent aan de KU Leuven binnen het departement Ontwikkeling en Regeneratie en ook verbonden aan het Academisch Centrum voor Verpleeg- en Vroedkunde, Accent VV, van de KU Leuven.

Wil je het boek lezen?Vroedkunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annick Bogaerts. Lezen Vroedkunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN