Uitweg

Uitweg - Boudewijn Chabot | Tiliboo-afrobeat.com

...k van UITWEG nu verkrijgbaar. 'De 14e herziene druk bevat nieuwe hoofdstukken, met name: hoofdstuk 3 'De schriftelijke wilsverklaring bij gevorderde dementie' door arts Bert Keizer en ethicus Govert den Hartogh hoofdstuk 4 'Een giftige cocktail' over de rol van de media bij de hype rond het dodelijke middel van de Coöperatie Laatste Wil ... Uitweg 5 in Harmelen 3481 BA: Woonhuis te koop. - Sijmons ... ... . Geschreven bij Uitweg. Vroeger, als je ziek was, probeerde je dokter je beter te maken, en soms lukte dat. Tegenwoordig proberen sommige artsen je te beletten dood te gaan, En soms lukt ze dat. Ik heb een kundig arts, naar ik aanneem, maar hij denkt "zeer genuanceerd" over euthanasie. Je zult zo'n arts aan het eind van je leven maar hebben. Uitweg 1) Exit 2) Expediënt 3) Gat 4) Middel om te ontkomen 5) Middel tot ontkoming 6) Ontsnappingsm ... Uitweg - Wikipedia ... . Tegenwoordig proberen sommige artsen je te beletten dood te gaan, En soms lukt ze dat. Ik heb een kundig arts, naar ik aanneem, maar hij denkt "zeer genuanceerd" over euthanasie. Je zult zo'n arts aan het eind van je leven maar hebben. Uitweg 1) Exit 2) Expediënt 3) Gat 4) Middel om te ontkomen 5) Middel tot ontkoming 6) Ontsnappingsmiddel...

INFORMATIE

AUTEUR
Boudewijn Chabot
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Uitweg.pdf

OMSCHRIJVING

In Uitweg beschrijven psychiater Boudewijn Chabot en journaliste Stella Braam manieren om waardig en omringd door dierbaren afscheid van het leven te nemen.In deze vijfde herziene editie van Uitweg is naast stoppen met eten en drinken of het innemen van een dodelijke combinatie van medicijnen ook een nieuwe methode voor zelfeuthanasieSinds de verschijning in februari 2010 heeft Uitweg voor een aardverschuiving gezorgd. Waar hulp bij zelfdoding voorheen onbespreekbaar was, is het volgens artsenorganisatie KNMG artsen nu toegestaan om (als euthanasie niet mogelijk is) de in dit boek behandelde methoden ter sprake te brengen bij patiënten met een doodswens.

Wil je het boek lezen?Uitweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boudewijn Chabot. Lezen Uitweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN