Supplementa Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More

Supplementa Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More - none | Tiliboo-afrobeat.com

...menta Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More (Hardcover) ... Nicholas De Sutter - Jesuit Neo-Latin Poetry and Drama ... ... . Catalogus bij de tentoonstelling in de Leuvense Universiteitsbibliotheek, 20 oktober... Supplementa Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More Universitaire Pers Leuven Catalogus bij de tentoonstelling in de Leuvense Universiteitsbibliotheek, 20 oktober 2016 - 17 januari 2017. Catalogus bij de tentoonstelling in de Leuvense Universiteitsbibliotheek, 20 oktober 2016 - 17 januari 2017. Vijfhonderd jaar geleden legde Dirk Martens in Leuven Utop ... Utopia & More - (ISBN: 9789462700932) | De Slegte ... . Vijfhonderd jaar geleden legde Dirk Martens in Leuven Utopia ter perse. Om de verjaardag van dit meesterwerk van Thomas More (1477/78-1535) passend te vieren organiseert de Leuvense Universiteitsbibliotheek in het najaar van 2016 een tentoonstelling. Catalogus bij de tentoonstelling in de Leuvense Universiteitsbibliotheek, ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Supplementa Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More.pdf

OMSCHRIJVING

Catalogus bij de tentoonstelling in de Leuvense Universiteitsbibliotheek, 20 oktober 2016 - 17 januari 2017.Vijfhonderd jaar geleden legde Dirk Martens in Leuven Utopia ter perse. Om de verjaardag van dit meesterwerk van Thomas More (1477/78-1535) passend te vieren organiseert de Leuvense Universiteitsbibliotheek in het najaar van 2016 een tentoonstelling. Die biedt een portret van More als humanist, staatsman en polemist, belicht zijn contacten met de Nederlanden en staat stil bij zijn terechtstelling en postume faam. Daarnaast gaat de tentoonstelling uitgebreid in op Utopia zelf en tal van bekende en minder bekende utopische werken. Prikkelende essays over al deze onderwerpen en gedetailleerde beschrijvingen van de tentoongestelde objecten vindt de lezer in de bundel Utopia & More. Thomas More, de Nederlanden en de utopische traditie. En voor wie nóg meer wil, bevat het boek ook een aantal extra lemmata die de context schetsen en meer werken voorstellen.

Wil je het boek lezen?Supplementa Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Supplementa Humanistica Lovaniensia 41 - Utopia & More Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN