Rouwconflict

Rouwconflict - Marion Uitslag | Tiliboo-afrobeat.com

...ur. Vechten voor je scheiding, schipbreuk geslaagd ... SAU — Experttraining omgaan met (v)echtscheiding ... . Een aanpak voor postrelationele rouw (verschijnt op 12 september) Auteurs Tineke Rodenburg & Leoniek van der Maarel Rouwconflict, regie op het hart Auteurs drs Marion Uitslag & Tineke Rodenburg Meer info klik... Rouwconflict geeft praktische toepassingen hoe conflicten en verliezen in samenhang aan te pakken. Rouwconflict is opgebouwd uit twee gedeelten. In het eerste deel wordt de verbinding tussen ve ... Rouwconflict - Marion Uitslag;;Tineke Rodenburg ... ... . In het eerste deel wordt de verbinding tussen verliezen en conflicten uitgewerkt. Het tweede deel beschrijft de werking en de effecten van verliezen en conflicten. In hoofdstuk 2 van Rouwconflict, regie op het hart sluiten de auteurs aan op de ervaringen van mensen die met een ernstig verlies kampen of met een serieus conflict worstelen.Het gaat hier voor alle duidelijkheid niet over ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marion Uitslag
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Rouwconflict.pdf

OMSCHRIJVING

Rouwconflict 1e druk is een boek van Marion Uitslag uitgegeven bij Uitgeverij Stili Novi. ISBN 9789078094401 Het boek Rouwconflict, regie op het hart geeft een samenhangende kijk op verlies en conflict zodat de betrokken personen met dit inzicht de regie kunnen (her)pakken.

Wil je het boek lezen?Rouwconflict in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Uitslag. Lezen Rouwconflict Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN