Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018

Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018 - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...zekerheid lijkt op het eerste gezicht een wirwar van regels en voorschriften ... Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018 door ... . Daar komen nog eens onbegrijpelijke afkortingen en formulieren bij. Gelukkig schept Praktische Informatie over Sociale Zekerheid 2020 helderheid in alle regels en voorschriften, waarmee het de actuele stand van zaken op het gebied van premies en uitkeringen voor u toegankelijk maakt. Praktische informatie over Sociale zekerheid 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013141658 Sociale zekerheid lijkt op het eerste gezicht een wirwa ... Boek: Praktische informatie over Sociale zekerheid / 2018 ... ... . ISBN 9789013141658 Sociale zekerheid lijkt op het eerste gezicht een wirwar van regels en voorschriften, onbegrijpelijke afkortingen en formulieren. Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018 35e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013147285 Werkt u als hulpverlener in de zorg? Dan zijn vragen over s...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018.pdf

OMSCHRIJVING

Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018 35e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013147285 Werkt u als hulpverlener in de zorg? Dan zijn vragen over sociale zekerheid voor u aan de orde van de dag. Logischerwijs kunt u niet ieder detail van elke regel of wet onthouden. Gelukkig hoeft dat ook niet. Met Praktische informatie over sociale zekerheid 2018 heeft u het antwoord op alle vragen omtrent het socialezekerheidsstelsel altijd bij de hand. De bundel bevat een overzicht van alle regels in de sociale zekerheid. Deze regels worden begeleid door veel heldere, praktische voorbeelden. Ook bevat de uitgave een handige afkortingenlijst en verwijzingen naar alle relevante wetsartikelen. Met deze uitgave in uw bezit, beantwoordt u met gemak alle vragen van premiebetalers, gehandicapten, kinderbijslagontvangers, AOW-ers, nabestaanden, zieken of werklozen. Ook is deze wegwijzer in de wereld van premies en uitkeringen uitermate geschikt voor het onderwijs. Tot slot sluit de nieuwste 2018-editie van #Praktische informatie over sociale zekerheid# haarfijn aan op alle recente ontwikkelingen in sociale zekerheid. Zo wordt de komst van het loonkostenvoordeel uitgebreid verhelderd. Hiernaast besteedt de auteur aandacht aan de nieuwe regels voor zwangerschapsverlof bij meerlingen. Ook worden de aangepaste voorwaarden voor het ontvangen van studiefinanciering en tegemoetkoming bij verblijf in het buitenland om deel te nemen aan een terroristische organisatie aangekaart. Kortom: een actueel naslagwerk over tal van onderwerpen op het gebied van sociale zekerheid, voor student en professional.

Wil je het boek lezen?Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Praktische informatie over Sociale zekerheid 2018 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN