Jaws

Jaws - Peter Benchley | Tiliboo-afrobeat.com

...gels voor kaken, Nederlandse titel: De zomer van de witte haai) is een Amerikaanse film uit 1975 naar het gelijknamige boek van Peter Benchley ... Jaws: The Revenge (1987) - MovieMeter.nl ... .De film werd geregisseerd door Steven Spielberg en won drie Oscars.Onder meer Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss en Lorraine Gary speelden in de film.. Jaws was de eerste film die meer dan 100 miljoen dollar opbracht. JAWS weet als geen ander hoe lastig het is om goed geschoold, technisch personeel te vinden. Als technisch intermediair is JAWS de ideale regionale partner om u als klant volledig te ontzorgen in dit lastige proces. Wij bieden de vol ... Jaws (franchise) - Wikipedia ... . Als technisch intermediair is JAWS de ideale regionale partner om u als klant volledig te ontzorgen in dit lastige proces. Wij bieden de volgende dienstverleningen aan: Uitzenden. Detachering. Directed by Steven Spielberg. With Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, Lorraine Gary. When a killer shark unleashe...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Benchley
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Jaws.pdf

OMSCHRIJVING

Vroeg in de zomer wordt in een badplaats op Long Island een jonge vrouw door een haai gedood. Uit onderzoek blijkt dat het gaat om een zeer zeldzame, maar uiterst gevaarlijke witte haai. De gemeente besluit echter de zaak in de doofpot te stoppen, zodat de zomergasten waarvan het dorp leeft, niet weg zullen blijven. Maar de haai komt terug en vanaf die dag beheerst de onzichtbare dreiging in het water het dagelijks leven in het dorp.

Wil je het boek lezen?Jaws in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Benchley. Lezen Jaws Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN