Geschiedenis van de bouwkunst. Overzicht van het bouwen in de westerse wereld.

Geschiedenis van de bouwkunst. Overzicht van het bouwen in de westerse wereld. - Sutterland | Tiliboo-afrobeat.com

...hiedenis van de bouwkunst is het verhaal over het bouwen door mensen en begint al in de jonge steentijd ... Griekse bouwkunst: soorten bouwwerken, zuilen en kenmerken ... ... .Iedere periode en plaats heeft bepaalde stijlkenmerken. Studie van de geschiedenis van de bouwkunst maakt deel uit van de kunstgeschiedenis.. Het bouwen voor bewoning was een alternatief voor het bewonen van een natuurlijke grot en het leven in de open lucht. Geschiedenis van de bouwkunst is in 2005 volledig herzien. De uitgave geeft een volledig overzicht van het bouwen - vanaf de prehistorie tot aan de ontwikkeling ... Geschiedenis bouwkunst in hoofdlijnen | Kunst en Cultuur ... ... . De uitgave geeft een volledig overzicht van het bouwen - vanaf de prehistorie tot aan de ontwikkelingen van nu. Het is gericht op de westerse bouwkunst vanuit een Nederlands/Belgisch perspectief. Ook stadsvernieuwing en het werk van een nieuwe generatie architecten komen aan bod. Geschiedenis van de bouwkunst. Overzicht van het bouwen in de westerse wereld.. GESCHIEDENIS VAN DE BOUWKUNST geeft een volledig overzicht van het... Ges...

INFORMATIE

AUTEUR
Sutterland
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Geschiedenis van de bouwkunst. Overzicht van het bouwen in de westerse wereld..pdf

OMSCHRIJVING

GESCHIEDENIS VAN DE BOUWKUNST geeft een volledig overzicht van het bouwen vanuit de prehistorie tot aan het postmodernisme in de jaren tachtig van deze eeuw. Daarbij worden de specifieke ontwikkelingen in de architectuur van Nederland en België centraal gesteld en verklaard tegen de achtergrond van de architectuurontwikkelingen in de westerse wereld. Het boek is voor deze druk geheel her¬schreven, waarbij recente inzichten en ontwikkelingen zijn verwerkt. De meer dan duizend illustraties bestaan gedeeltelijk uit de karakteristieke tekeningen van de eerste auteur H. Sutterland en zijn aangevuld met honderden foto's en nieuwe tekeningen. Zij illustreren de geschiedenis van de bouwkunst niet alleen qua uiterlijke kenmerken, maar in directe relatie tot de ontwikkelingen van materialen en bouwtechniek.

Wil je het boek lezen?Geschiedenis van de bouwkunst. Overzicht van het bouwen in de westerse wereld. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sutterland. Lezen Geschiedenis van de bouwkunst. Overzicht van het bouwen in de westerse wereld. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN