De dag van strijd

De dag van strijd - Rick Atkinson | Tiliboo-afrobeat.com

...sers werden hierdoor langzaam maar zeker teruggedrongen naar het noorden, waardoor de geallieerden voor het eerst hoop kregen dat deze verschrikkelijke oorlog misschien toch gewonnen kon worden ... Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Non-fictie top 10 ... ... . De dag van strijd, geschreven met gevoel voor drama en flair, is een waardig opvolger van Een leger bij dageraad. Fernando Ricksen - De Finale Strijd (Paperback). 'De Finale Strijd' is het aangrijpende verhaal van oud-profvoetballer Fernando Ricksen over zijn leven... "De dag van strijd" gaat verder waar "Een leger bij dageraad" stopte. Deel 1 van de bevrijdingstrilogie omvat de strijd in Noord-Afrika, deel 2 begint met de oversteek van de Middellandse Z ... 16 december - Op de dag van de strijd - derekprince.nl ... ... "De dag van strijd" gaat verder waar "Een leger bij dageraad" stopte. Deel 1 van de bevrijdingstrilogie omvat de strijd in Noord-Afrika, deel 2 begint met de oversteek van de Middellandse Zee en de invasie van Sicilië in 1943. Atkinson beschrijft de gruwelijke veldslagen van de Italiaanse campagne. De Duitsers werden hierdoor langzaam maar zeker teruggedrongen naar het noorden, waard...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Atkinson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De dag van strijd.pdf

OMSCHRIJVING

Het tweede deel van de bekroonde, epische WOII-trilogie.Rick Atkinson volgt de Amerikaanse en Britse strijdkrachten op hun bloedige tocht van de landingsplaatsen op Sicilië naar Rome. De Duitsers werden hierdoor langzaam maar zeker teruggedrongen naar het noorden, waardoor de geallieerden voor het eerst hoop kregen dat deze verschrikkelijke oorlog misschien toch gewonnen kon worden. De dag van strijd, geschreven met gevoel voor drama en flair, is een waardig opvolger van Een leger bij dageraad.

Wil je het boek lezen?De dag van strijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Atkinson. Lezen De dag van strijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN