Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn

Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn - Djian | Tiliboo-afrobeat.com

...an bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn (Hardcover) ... De Vier Van Baker Street Digitale Strips - eboek.info ... . Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense... Vier van bakerstreet 01. de zaak van het blauwe gordijn (Paperback). Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East... De Vier van Bakerstreet 1 - De Zaak van het Blauwe Gordijn. De zaak van het blauwe gordijn is het eerste album in de reeks De Vier van Bakerstreet, getekend door David Etien, een protégé van Régis Loisel.Etien tekende eerder ook al aan de reeks Op zoek naar de Tijdv ... De vier van Bakerstreet sc 01: De zaak van het blauwe gordijn ... .Etien tekende eerder ook al aan de reeks Op zoek naar de Tijdvogel.. Achterflap Zoek je naar de strip De zaak van het blauwe gordijn van Djian, Etien David, Legrand, De v...

INFORMATIE

AUTEUR
Djian
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn.pdf

OMSCHRIJVING

Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht: in het Londense East End kan je onmogelijk in je eentje overleven. Het loopt er vol met valse bedelaars, echte pooiers en doortrapte schurken! Gelukkig kunnen de drie vrienden rekenen op de bescherming van een zekere Sherlock Holmes, voor wie ze soms als straatspion werken…Maar wanneer de verloofde van Black Tom voor hun neus wordt ontvoerd, moeten onze helden de lessen van hun mentor zo snel mogelijk toepassen om haar gezond en wel terug te vinden… door een beroep te doen op de diensten van een vierde rover, met wel heel speciale vaardigheden. Maak plaats voor de ‘Vier van Baker Street’, de jongste groep detectives uit het Victoriaanse tijdperk!

Wil je het boek lezen?Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Djian. Lezen Vier van bakerstreet Hc01. de zaak van het blauwe gordijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN