Van Geusje tot IJsmes

Van Geusje tot IJsmes - Arend Zeebeer | Tiliboo-afrobeat.com

...je tot IJsmes (Paperback). Vier maanden lang op reis met een vrachtschip over oceanen, langs continenten en havens ... Brabant van Guus Meeuwis is de onbetwiste nummer 1 van de ... ... .Vier maanden waarin van alles... Van Geusje tot IJsmes. Arend Zeebeer - Paperback / softback - 305 pagina's. Details Vier maanden lang op reis met een vrachtschip over oceanen, langs continenten en havens. Vier maanden waarin van alles gebeurt, met leerzame momenten, spannende situaties en ook hilarische gebeurtenissen. Van Geusje tot IJsmes | ISBN 9789402154986 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanb ... Van Geusje tot IJsmes, Arend Zeebeer | 9789402154986 ... ... . Van Geusje tot IJsmes | ISBN 9789402154986 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Van Geusje tot IJsmes van Arend Zeebeer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vier maanden waarin van alles gebeurt, met leerzame momenten, spannende situaties en ook hilari...

INFORMATIE

AUTEUR
Arend Zeebeer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Geusje tot IJsmes.pdf

OMSCHRIJVING

Vier maanden lang op reis met een vrachtschip over oceanen, langs continenten en havens.Vier maanden waarin van alles gebeurt, met leerzame momenten, spannende situaties en ook hilarische gebeurtenissen.Beschreven en becommentarieerd door één van de bemanningsleden.Een avontuur tussen IJmuiden, Turkije, Spanje en Canada door stormachtige zeeën en rustig vaarwater.Het reilen en zeilen bij de dagelijkse gang van zaken, het laden, het lossen, en het leven van een groep mensen die letterlijk allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Wil je het boek lezen?Van Geusje tot IJsmes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arend Zeebeer. Lezen Van Geusje tot IJsmes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN