Een huis in Frankrijk

Een huis in Frankrijk - Eva de Wit | Tiliboo-afrobeat.com

...s in Frankrijk is een typisch feelgood boek ... Woning in Frankrijk financieren: hoe doe je dat? - Frankrijk ... . Ik wist dus wat ik moest verwachten, maar vond de oppervlakkigheid van dit boek toch verbijsterend. Dat een oude huishulp die al een heel leven bij een familie werkt, een behoorlijke portie mensenkennis heeft opgebouwd en situaties goed kan inschatten, tot daar aan toe. Woning kopen in Frankrijk. Aanbod van 9.250 huizen te koop in Frankrijk van Makelaars en Particulieren. Wonen in Frankrijk begint bij HUISenAANBO ... bol.com | Een huis in Frankrijk (ebook), Eva de Wit ... ... . Wonen in Frankrijk begint bij HUISenAANBOD.nl. Uw startpagina voor huizenaanbod van koophuizen en tweede woningen in Frankrijk. Een huis in Frankrijk is een typisch feelgood boek. Ik wist dus wat ik moest verwachten, maar vond de oppervlakkigheid van dit boek toch verbijsterend. Dat een oude huishulp die al een heel leven bij een familie werkt, een behoorlijke portie mensenkennis heeft opgebouwd en situaties goed kan inschatten, tot daar aan toe. Een huis kopen in Frankrijk. Op vakantiehuis-fr...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva de Wit
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een huis in Frankrijk.pdf

OMSCHRIJVING

Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid - en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen... en is zwanger van een derde kindje.Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren.De feelgoodroman Een huis in Frankrijk van Eva de Wit zal liefhebbers van Santa Montefiore en Maeve Binchy niet onberoerd laten. De auteur heeft het talent om vier totaal verschillende karakters geloofwaardig uit te werken en de lezer voor alle vier in te nemen.

Wil je het boek lezen?Een huis in Frankrijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva de Wit. Lezen Een huis in Frankrijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN