De waarde van de eed

De waarde van de eed - Jonathan Soeharno | Tiliboo-afrobeat.com

...ng zullen wij zien dat de waarde van de eed steeds wordt bepaald door een paar kernmotieven, die in iedere tijd een andere betekenis krijgen ... Waarde van de eed - Het Advocatenblad ... . In het kader van deze denkgeschiedenis zal ik kort met u stilstaan bij het Nederlands eedgebaar. Daarna keer ik terug naar de hoofdvraag. De waarde van de eed (Paperback). Aan de eed worden welhaast magische krachten toegedicht: deze zou onder meer het vertrouwen in de financiële sector... Dat beloof ik'. Ondanks mijn eervolle ontslag voel ik mij, naar de geest van de doelstelling van een belofte, daaraan nog steeds gebonde ... De waarde van de eed - FD.nl ... ... Dat beloof ik'. Ondanks mijn eervolle ontslag voel ik mij, naar de geest van de doelstelling van een belofte, daaraan nog steeds gebonden en bovenal gehouden. Officieren hebben traditioneel publiekelijk een belofte of eed afgelegd, de (wettelijke) verplichting voor burgerambtenaren is van recentere datum. De waarde van de eed. Auteur(s): Jonathan Soeharno ISBN Boek: 978-90-8974-899-7, 1e druk ; Jaar van uitgave: 2014 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Soeharno
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
De waarde van de eed.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de eed worden welhaast magische krachten toegedicht: deze zou onder meer het vertrouwen in de financiële sector herstellen, schoolbestuurders bij de les houden en wetenschappers weerhouden van gesjoemel met data. Maar zijn de hooggespannen verwachtingen rond de eed terecht? Met een haarscherpe analyse van de kernmotieven van de eed door de denkgeschiedenis heen geeft Soeharno het antwoord, en stelt hij vast waarin vandaag de dag nu eigenlijk de waarde van de eed ligt. Voorts pleit hij voor herziening van het Nederlands eedgebaar.

Wil je het boek lezen?De waarde van de eed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Soeharno. Lezen De waarde van de eed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN