De flexibele onderneming

De flexibele onderneming - H.W. Volberda | Tiliboo-afrobeat.com

...xibele onderneming 1e druk is een boek van H ... PDF Download De flexibele onderneming ... .W. Volberda uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789014078250 Een flexibele onderneming ondersteunt creativiteit, innovatie en snelheid, maar handhaaft de co rdinatie, focus en beheersing. 'De flexibele onderneming' door Henk Volberda - Onze prijs: €68,90 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De flexi-bele onderneming moet in staat zijn om tijdig maatwerk van een hoge kwa-liteit te leveren tegen een lage kostprijs. Figuur 2.2 Nieuwe concurrentiekrachten en ... De flexibele onderneming door Henk Volberda (Boek ... ... . Figuur 2.2 Nieuwe concurrentiekrachten en strijdige prestatiecriteria Concurrentiekrachten Prestatiecriteria Kosten Excellentie Keuze Efficiëntie Kwaliteit De flexibele onderneming | ISBN 9789014078250 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeke...

INFORMATIE

AUTEUR
H.W. Volberda
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De flexibele onderneming.pdf

OMSCHRIJVING

De flexibele onderneming 1e druk is een boek van H.W. Volberda uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789014078250 Een flexibele onderneming ondersteunt creativiteit, innovatie en snelheid, maar handhaaft de co rdinatie, focus en beheersing. Het is kort samengevat het leerdoel van De flexibele onderneming . In het bekroonde boek (Igor Ansoff Strategic Management Award) leest u hoe u geslaagd de turbulente 21e eeuw doorstaat.Volgens Henk Volberda is het niet verwonderlijk dat Nederland is gedegradeerd uit de Top 10 van de mondiale concurrentie-index. Een aantal vooruitstrevende managers is weliswaar betrokken bij experimenten om het bedrijfsleven flexibeler te maken, maar veel meer dan vele recepten uit nog meer handboeken hierover, krijgen zij niet aangereikt. Geen adequate theorie of raamwerk dus, waardoor de meeste managers nog opereren met traditionele organisatievormen en stabiliteit, efficiency en beheersing verkiezen boven verandering en innovaties. Met De flexibele onderneming geeft Volberda die langverwachte theorie.Het boek onderzoekt de tegenstrijdige krachten van verandering en vasthoudendheid die steeds meer flexibele ondernemingen van de toekomst kenmerken. Zo ontwikkelt het een raamwerk van flexibiliteit waarmee de lezer een grote verscheidenheid aan flexibiliteit kan ontdekken. Tevens wordt een managementtool gepresenteerd waarmee managers aan de slag kunnen.Behalve een keur aan hulpmiddelen, geeft De flexibele onderneming ook een omvangrijke biografie die de meeste literatuur op dit gebied omvat. Tevens zijn er tal van figuren, tabellen en diagnostische hulpmiddelen. Investeringen in flexibele managementvaardigheden en organisatievormen kunnen immers alleen leiden tot fundamenteel herstel van het concurrentievermogen.

Wil je het boek lezen?De flexibele onderneming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.W. Volberda. Lezen De flexibele onderneming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN