Behandelen en genezen met aloe vera

Behandelen en genezen met aloe vera - Ulla Rahn-Huber | Tiliboo-afrobeat.com

...ers behandelen met deze remedie vraagt iets meer voorbereiding, maar is ook zeer effectief, waardoor het de moeite wel waard is ... Ontdek drie geweldige planten om wondjes te genezen ... ... . Breng 2 liter water aan de kook en voeg er dan een handvol muntblaadjes, een handvol kamilleblaadjes en een handvol laurierblaadjes aan toe. Behandelen en genezen met aloe vera (Paperback). De Aloe vera, een lelieachtige uit de woestijn, is een van de oudste medicinale planten op aarde. De... Aloë vera gebruiken bij acne. Aloë vera wordt vaak gebruikt als middel om de huid te genezen. Het heeft kalmerende ei ... Natuurlijke antibiotica | Mens en Gezondheid ... ... . De... Aloë vera gebruiken bij acne. Aloë vera wordt vaak gebruikt als middel om de huid te genezen. Het heeft kalmerende eigenschappen en dient ter ondersteuning en verbetering van de snelheid waarmee je huid geneest. Aloë vera fungeert ook als e... Aloë vera gebruiken om brandwonden te behandelen. Brandwonden zijn een veel voorkomende huidverwonding met verschillende gradaties in ernst. Ze kunnen veroorzaakt worden door elektriciteit, hitte, licht, d...

INFORMATIE

AUTEUR
Ulla Rahn-Huber
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Behandelen en genezen met aloe vera.pdf

OMSCHRIJVING

De Aloe vera, een lelieachtige uit de woestijn, is een van de oudste medicinale planten op aarde. De gel uit het blad van deze plant bevat meer dan 160 werkzame stoffen. De bestanddelen van de plant zijn van wezenlijk belang bij behandelingen van milieu gerelateerde aandoeningen, oogziekten, darmstoornissen, infecties, artritis en huidaandoeningen. Daarnaast verbetert Aloe vera het immuunsysteem, ontgift het lichaam en werkt pijnstillend.Aloe vera is een echt schoonheidselixer en als zodanig een onmisbaar bestanddeel van cosmetische producten.

Wil je het boek lezen?Behandelen en genezen met aloe vera in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ulla Rahn-Huber. Lezen Behandelen en genezen met aloe vera Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN