Ontzielde wereld

Ontzielde wereld - Franklin Foer | Tiliboo-afrobeat.com

... wereld 1e druk is een boek van Franklin Foer uitgegeven bij De Bezige Bij ... Ontzielde wereld - Franklin Foer - 9789023475101 | Bruna.nl ... . ISBN 9789023468653 Zonder stil te staan bij de gevolgen heeft de wereld de producten en services van vier reusachtige bedrijven omarmd. Google, Facebook, Apple en Amazon presenteren zich als voorvechters van individualisme, efficiëntie en diversiteit, maar ... Ontzielde wereld legt dit mechanisme van automatisering en homogenisering onder het vergrootglas. Elegant brengt Franklin Foer de geschiedenis van computertechnologie in ... 'We stevenen af op een megahack waarbij we beseffen hoe ... ... . Elegant brengt Franklin Foer de geschiedenis van computertechnologie in kaart - van de Verlichting via Alan Turing en Stewart Brand naar het hedendaagse Silicon Valley - en toont daarmee niet alleen de dreigende crisis, maar ook de noodzaak van verzet. 'Ontzielde wereld, De existentiële dreiging van Big Tech' door Franklin Foer - Onze prijs: €23,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende ...

INFORMATIE

AUTEUR
Franklin Foer
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Ontzielde wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Zonder stil te staan bij de gevolgen heeft de wereld de producten en services van vier reusachtige bedrijven omarmd. Google, Facebook, Apple en Amazon presenteren zich als voorvechters van individualisme, efficiëntie en diversiteit, maar ondertussen leiden hun algoritmes tot eenheidsworst, privacyschending en een overdosis comfort. Het resultaat is een onstabiele, bekrompen en slecht geïnformeerde wereld waarin geen ruimte is voor introspectie. Een wereld die niet zelf nadenkt.Ontzielde wereld legt dit mechanisme van automatisering en homogenisering onder het vergrootglas. Elegant brengt Franklin Foer de geschiedenis van computertechnologie in kaart - van de Verlichting via Alan Turing en Stewart Brand naar het hedendaagse Silicon Valley - en toont daarmee niet alleen de dreigende crisis, maar ook de noodzaak van verzet. Hij laat feilloos zien wat er op het spel staat - en hoe we het tij kunnen keren.

Wil je het boek lezen?Ontzielde wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Franklin Foer. Lezen Ontzielde wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN