Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw

Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw - Jan van Doesburg | Tiliboo-afrobeat.com

...derd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw ... Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw ... ... . "De tuinbouw, en dan met name de tuinbouw onder glas, heeft de afgelopen eeuw sterke ontwikkelingen... De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis ... video's en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds. Over; Home; ... Honderd jaar praktijkonderzoek ... achtergrond << UIT DE GROND GESTAMPT ... . Over; Home; ... Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw : meten= weten. ... Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw Even geen zorgen voor de Nederlandse glastuinbouwondernemers over de verhoogde ODE-heffing, ver weg was de scepsis over het t...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Doesburg
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw.pdf

OMSCHRIJVING

"De tuinbouw, en dan met name de tuinbouw onder glas, heeft de afgelopen eeuw sterke ontwikkelingen op allerlei gebied doorgemaakt, van het simpele voorzetraam via het platglas tot de hoogste graad van precisie in de huidige kassen met computergestuurde klimaatregeling, voeding en geïntegreerde gewasbescherming. Nederland heeft in die ontwikkeling een leidende rol gespeeld, en dat werd mede mogelijk gemaakt door de unieke samenwerking tussen de tuinder en het praktijkonderzoek. Dat praktijkonderzoek werd honderd jaar geleden op initiatief van de tuinbouw in het leven geroepen. Ter gelegenheid van dit jubileum is dit boek uitgegeven, waarin experts uit het onderzoek terugblikken op de talrijke ontwikkelingen in tuinbouwpraktijk en -onderzoek, waarvan zij in de meeste gevallen zelf getuige waren."

Wil je het boek lezen?Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Doesburg. Lezen Honderd jaar praktijkonderzoek voor de glastuinbouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN