Garanties In De Rechtspraktijk

Garanties In De Rechtspraktijk - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ties in de rechtspraktijk' door M.M. van Rossum, P ... Ebook ePUB: Garanties in de rechtspraktijk - geschreven ... ... .H.L.M. Kuypers - Onze prijs: €110,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Tevens wordt de garantie afgezet tegen de leerstukken van non-conformiteit en dwaling tegen onvoorziene omstandigheden. Ook de impliciete garantie wordt in dit boek besproken. Twee specifieke voor de rechtspraktijk belangrijke vormen van garantie krijgen bijzondere aandacht: de bankgarantie en de garantie bij overname. Garanties in de rechtspraktijk is zowel interess ... Garanties in de rechtspraktijk - M.M. van Rossum;;P.H.L.M ... ... . Garanties in de rechtspraktijk is zowel interessant voor de jurist die in zijn praktijk met het fenomeen garantie wordt geconfronteerd, als voor de lezer die geïnteresseerd is in vorm en wezen van de garantie. Auteurs/redactie. Auteurs/redactie. Auteur. prof. mr. M.M...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Garanties In De Rechtspraktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over de rol van de garantie in de rechtspraktijk. Het begrip garantie is diffuus en komt in verscheidene verschijningsvormen voor. Doel van dit boek is om tot een nadere definiëring van deze rechtsfiguur te komen en de rechtsgevolgen te schetsen. Zo worden verschillende typen van garanties onderscheiden, en wordt tevens aandacht besteed aan de EG-richtlijn Verkoop van en garanties voor consumptiegoederen van 1999 en haar implementatie in het BW. Voorts wordt onder meer de relatie van de garantie tot het overmachtvraagstuk en exoneratiebedingen geschetst en worden de repercussies voor stelplicht en bewijslast onderzocht. Tevens wordt de garantie afgezet tegen de leerstukken van non-conformiteit en dwaling tegen onvoorziene omstandigheden. Ook de impliciete garantie wordt in dit boek besproken.Twee specifieke voor de rechtspraktijk belangrijke vormen van garantie krijgen bijzondere aandacht: de bankgarantie en de garantie bij overname. Het boek is zowel interessant voor de jurist die in zijn praktijk met het fenomeen garantie wordt geconfronteerd, als voor de lezer die geïnteresseerd is in vorm en wezen van de garantie.

Wil je het boek lezen?Garanties In De Rechtspraktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Garanties In De Rechtspraktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN