Fiscale geschriften - Fiscaal Bezwaar in AWR en AWB

Fiscale geschriften - Fiscaal Bezwaar in AWR en AWB - S.F. van Immerseel | Tiliboo-afrobeat.com

... bezwaar in AWR en Awb behandelt de fiscale bezwaarfase zoals die wettelijk is geregeld in de AWR en de Awb ... Fiscaal bezwaar in AWR en Awb - International Bureau of ... ... . Het boek heeft een thematische indeling. Na een inleiding en een beschrijving van de historie van de regeling van de bezwaarfase wordt elk element van de bezwaarfase besproken. Dit boek behandelt de fiscale bezwaarfase zoals die wettelijk is geregeld in de AWR en de Awb. Het boek is thematisch ingedeeld. Na een inleiding en een beschrijving van de historie van de regeling van de bezwaarfase wordt elk element ... Fiscale geschriften - Fiscaal Bezwaar in AWR en AWB ... . Na een inleiding en een beschrijving van de historie van de regeling van de bezwaarfase wordt elk element van de bezwaarfase besproken vanaf de vraag wie waartegen bezwaar kan maken, via de bezwaartermijn tot en met de uitspraak en de rechtsmiddelverwijzing. In een ... Fiscale geschriften 30 - Fiscaal Bezwaar in AWR en Awb 2e druk is een boek van S.F. van Immerseel uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 97890123...

INFORMATIE

AUTEUR
S.F. van Immerseel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscale geschriften - Fiscaal Bezwaar in AWR en AWB.pdf

OMSCHRIJVING

Fiscaal bezwaar in AWR en Awb behandelt de fiscale bezwaarfase zoals die wettelijk is geregeld in de AWR en de Awb. Het boek heeft een thematische indeling. Na een inleiding en een beschrijving van de historie van de regeling van de bezwaarfase wordt elk element van de bezwaarfase besproken. Vanaf de vraag wie waartegen bezwaar kan maken via de bezwaartermijn, tot en met de uitspraak en de rechtsmiddelverwijzing. In een aantal hoofdstukken wordt daarnaast aan bijzondere onderwerpen aandacht besteed, zoals informatieplicht, bewijslast, bezwaar tegen boeten en massaal bezwaar. Omdat het overgrote deel van de wettelijke bepalingen over de bezwaarfase in de Awb staat, wordt op relevante onderdelen ook stilgestaan bij de wetsuitleg door de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Centrale Raad van Beroep en College van Beroep voor het Bedrijfsleven. En hoe die zich verhoudt tot de rechtspraak door de Belastingkamer van de Hoge Raad. Gelet op de recente benoeming van raadsheer M.W.C. Feteris tot staatsraad in buitengewone dienst, met als opdracht in deze verbindingsfunctie het uiteenlopen van rechtsopvattingen tussen Hoge Raad en Raad van State te voorkomen, is dit een zeer actueel aspect van het boek. Het boek bevat verder veel relevante citaten uit parlementaire stukken en jurisprudentie. Zowel voor de student als voor de fiscale praktijkjurist is dit een toegankelijke beschrijving van alle aspecten rond de fiscale bezwaarfase.

Wil je het boek lezen?Fiscale geschriften - Fiscaal Bezwaar in AWR en AWB in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.F. van Immerseel. Lezen Fiscale geschriften - Fiscaal Bezwaar in AWR en AWB Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN