De blauwe gids

De blauwe gids - Luc Haekens | Tiliboo-afrobeat.com

...we Gids helpt u de juiste keuze te maken uit het brede aanbod! U vind hier: reisorganisaties gespecialiseerd in aangepaste vakanties; aangepaste accommodaties ... Alle zorgvakanties - De Blauwe Gids ... . leuke reistips en reisverhalen van mensen met een beperking. De Blauwe Gids; kwaliteit gewaarborgd . Kwaliteit gegarandeerd. Op De Blauwe Gids vindt je vakantieaanbod van alle NBAV reisorganisaties en accommodaties. Iedere reis linkt direct door naar de betreffende website. Veel plezier met het zoeken naar je aangepaste vakantie! Gebruik de zoekopties links om snel jouw ideale zorgvakantie te vinden. Reporter Luc Haekens duikt ... De Blauwe Gids | VIER ... . Veel plezier met het zoeken naar je aangepaste vakantie! Gebruik de zoekopties links om snel jouw ideale zorgvakantie te vinden. Reporter Luc Haekens duikt onder in de wereld van de Belgische aristocratie. Acht weken lang klimt hij stap voor stap hoger op de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Haekens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De blauwe gids.pdf

OMSCHRIJVING

Met als achtergrond een jeugd in de schaduw van het kasteel van de prins de Merode in Westerlo was het voorbestemd dat Luc Haekens zijn journalistieke neus vroeg of laat in adellijke zaakjes zou steken. Na maanden speurwerk dat hem van Washington tot Marbella bracht, stelt hij met trots De blauwe gids voor. Luc escorteert je door de grote en kleine aspecten van onze adel en introduceert je bij zijn blauwe vrienden. Dankzij zijn aangeboren nieuwsgierigheid en charmante eigenzinnigheid verzamelde hij een schat aan informatie waar menig ‘exclusief interview’ een puntje aan kan zuigen.De blauwe gids is de perfecte aanvulling op het nieuwe tv-programma op VIER. Geen flauwe kopie, maar het persoonlijke verhaal van Lucs onwaarschijnlijke reis. Een heerlijke mix van info en plezier.

Wil je het boek lezen?De blauwe gids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Haekens. Lezen De blauwe gids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN