Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers / niveau 4

Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers / niveau 4 - E.M. Sesink | Tiliboo-afrobeat.com

...gen van interne en chirurgische zorgvragers Niveau 4 (Paperback) ... Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers | 2 - ISBN ... . Dit boek is bestemd voor de hoofdfase van de opleiding. De leerstof uit de... Verplegen van interne en chirurgische zorgvragen, niveau 4 bestaat uit twee delen: 'zorgvragers opgenomen voor onderzoek en behandeling' en 'zorgvragers opgenomen voor een chirurgische ingreep'. Elk deel wordt afgesloten met een omvangrijk hoofdstuk over het verplegen van zorgvragers met bepaalde klachten of aandoeningen. Bij elke categorie zorgvrager wordt het verpleegproces beschre ... Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers / Niveau ... ... . Bij elke categorie zorgvrager wordt het verpleegproces beschreven ... Verplegen van interne en chirurgische zorgvragen, niveau 4 bestaat uit twee delen: 'zorgvragers opgenomen voor onderzoek en behandeling' en 'zorgvragers opgenomen voor een chirurgische ingreep'. Elk deel wordt afgesloten met een omvangrijk hoofdstuk over het verplegen van zor...

INFORMATIE

AUTEUR
E.M. Sesink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers / niveau 4.pdf

OMSCHRIJVING

Bouwstenen gezondheidszorgonderwijs - Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers Niveau 4 2e druk is een boek van E. Sesink uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031345885 Dit boek is bestemd voor kwalificatieniveau 4 en vormt een onderdeel van het leer- en vormingsgebied verpleegkunde.Verplegen van interne en chirurgische zorgvragen, niveau 4 bestaat uit twee delen: 'zorgvragers opgenomen voor onderzoek en behandeling' en 'zorgvragers opgenomen voor een chirurgische ingreep'. Elk deel bestaat uit drie hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk van beide delen wordt een schets gegeven van de zorgvrager, de zorgvraag en de setting. Daarnaast wordt ingegaan op overheidsbeleid en kwaliteitszorg. De daarop volgende hoofdstukken gaan in op specifieke aspecten van de zorgvraag. Behandeld worden onder meer de verschillende diagnostische en therapeutische onderzoeken en behandelingen. Elk deel wordt afgesloten met een omvangrijk hoofdstuk over het verplegen van zorgvragers met bepaalde klachten of aandoeningen. Zo wordt stilgestaan bij de zorgvrager met maagklachten, longaandoening, hoge bloeddruk, kanker, maagoperatie, heupoperatie en spataderen. Bij elke categorie zorgvrager wordt het verpleegproces beschreven. Daarbij wordt voor de diagnostiek uitgegaan van de gezondheidsproblemen van Gordon.

Wil je het boek lezen?Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers / niveau 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.M. Sesink. Lezen Verplegen van interne en chirurgische zorgvragers / niveau 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN