Monografieen BW 40 - Verrekening

Monografieen BW 40 - Verrekening - B.A. Schuijling | Tiliboo-afrobeat.com

...afieen BW B40 - Verrekening (Paperback). Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar ... Webinar Financiering, Zekerheden & Insolventie - Verrekening ... . Beoefent u... Omschrijving Monografieen BW 40 - Verrekening. Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar. Beoefent u het vermogensrecht, het insolventierecht of het erfrecht? Dan mag dit complete en actuele handboek verrekening niet in uw collectie ontbreken. Monografieen BW 40 - Verrekening (eBook) B.A. Schuijling is een geweldige auteur. Download en lees het boek Monografieen BW 40 - Ve ... Monografieen BW 40 - Verrekening door B.A. Schuijling ... ... . Monografieen BW 40 - Verrekening (eBook) B.A. Schuijling is een geweldige auteur. Download en lees het boek Monografieen BW 40 - Verrekening op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Monografieen BW 40 - Verrekening in PDF, ePUB, MOBI. Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar. Bestel Verrekening eenvoudig online bij Wolters ...

INFORMATIE

AUTEUR
B.A. Schuijling
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Monografieen BW 40 - Verrekening.pdf

OMSCHRIJVING

Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar. Beoefent u het vermogensrecht, het insolventierecht of het erfrecht? Dan mag dit complete en actuele handboek verrekening niet in uw collectie ontbreken. Verrekening vult een langdurige leegte in de literatuur over de gelijknamige rechtsfiguur. De uitgave biedt u een compleet, actueel beeld van het onderwerp. Alle rechtspraak van de Hoge Raad (tot 1 januari 2019) is hierin verwerkt. De vraag of een schuldenaar jegens zijn schuldeiser kan verrekenen is van groot praktisch belang. Tegelijkertijd wordt deze kwestie vaak als complex ervaren, zeker in het licht van de hoeveelheid beschikbare jurisprudentie. Deze titel schept helderheid in dit vraagstuk. Met de inwerkingtreding van het nieuwe vermogensrecht in 1992 is de regeling verrekening geheel vernieuwd. Verrekening brengt u op de hoogte van alle belangrijke actuele informatie waarvan u op de hoogte dient te zijn wanneer u in aanraking komt deze rechtsfiguur. De auteur neemt de regeling in afd. 6.1.12 Burgerlijk Wetboek als vertrekpunt, maar behandelt ook uitvoerig de bijzondere verrekeningsbepalingen van de Faillissementswet en het relevante internationaal privaatrecht. De monografie volgt in zekere zin de chronologie van een beroep op verrekening en belicht daarbij een breed scala aan relevante onderwerpen. Van de bevoegdheid tot verrekening en de verrekeningsverklaring tot aan contractuele verrekening en grensoverschrijdende aspecten. Bent u werkzaam op het gebied van het vermogensrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht, insolventierecht of erfrecht? Dan mag dit handboek zeker niet in uw verzameling ontbreken.

Wil je het boek lezen?Monografieen BW 40 - Verrekening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.A. Schuijling. Lezen Monografieen BW 40 - Verrekening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN