Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek - H. Veelers | Tiliboo-afrobeat.com

...nc. - Bronnenboek 1e druk is een boek van Danielle Bennenk uitgegeven bij Edu'Actief ... Hotel inc. instructie-/werkboek meewerken in het restaurant ... . ISBN 9789037207743 Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de afdelingen conference & banqueting en rooms division: hotelorganisatie, frontoffice, housekeeping en sociale hygi ne. Dit naslagwerk spitst zich toe op kerntaak 5 van het kwalificatiedossier ... Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek wordt 48 keer aangeboden op Bookmatch. Wil ... bol.com | Hotel inc. - Bronnenboek, H. Veelers ... ... . Meewerken in het restaurant Bronnenboek wordt 48 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek. OMSCHRIJVING. Hotel inc. Meewerken in het restaura...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Veelers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek 1e druk is een boek van Danielle Bennenk uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037207736 Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de afdelingen conference & banqueting en rooms division: hotelorganisatie, frontoffice, housekeeping en sociale hygi ne. Dit naslagwerk spitst zich toe op kerntaak 5 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca.Dit bronnenboek kan ingezet worden als naslagwerk bij het instructie-/werkboek Meewerken in de conference & banqueting en rooms division (9789037208115).

Wil je het boek lezen?Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Veelers. Lezen Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN