Het Ei Van Mama

Het Ei Van Mama - Babette Cole | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het ei van mama. Mijn dochter van 3 ... Het wonder van het ei - MamaScrapelle ... .5jaar had vragen over hoe baby's gemaakt werden, daarom heb ik dit boek besteld. Ik heb het haar 5x achter elkaar moeten voorlezen, daarna heeft zij het aan de hand van de prentjes voor mij voorgelezen. Sinds heeft ze niet één maal opnieuw de vraag gesteld. Geschreven bij Het ei van mama. Mijn dochter van 3.5jaar had vragen over hoe baby's gemaakt werden, daarom heb ik dit boek besteld. Ik heb het haar 5x achter elkaar moeten v ... Het ei van mama (prentenboek seksuele voorlichting ... ... . Ik heb het haar 5x achter elkaar moeten voorlezen, daarna heeft zij het aan de hand van de prentjes voor mij voorgelezen. Op de voorkant van het boek een tekening van een gezin dat rond een bank/sofa staat. Een vader, moeder, tw...

INFORMATIE

AUTEUR
Babette Cole
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Ei Van Mama.pdf

OMSCHRIJVING

Mama en papa willen met de kinderen praten over de Dingen des Levens. Maar hoe begin je aan zoiets als seksuele voorlichting?

Wil je het boek lezen?Het Ei Van Mama in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Babette Cole. Lezen Het Ei Van Mama Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN