Handboek webredactie

Handboek webredactie - Geert Poort | Tiliboo-afrobeat.com

...k webredactie is verkrijgbaar via de (online)boekhandel ... bol.com | Handboek webredactie | 9789058712202 | Geert ... ... . Of bestel direct voor € 19,95 op de site van uitgeverij Thema. Bestellen kan ook bij Managementboek.nl of bol.com. Handboek webredactie, geheel vernieuwde editie (vierde druk) Geert Poort & Corona de Wert Omvang: 300 pagina's ISBN: 978 94 6272 016 9 Het Handboek Webredactie is een heel fijn handboek voor webredacteuren en iedereen die meer wil weten over schrijven voor internet. Je kunt het handboek gebruiken als 'studieboek', maar ... Handboek Online Redactie door Geert Poort, Corona de Wert ... ... . Je kunt het handboek gebruiken als 'studieboek', maar ook als naslagwerk. Er worden veel verschillende onderwerpen en thema's behandeld: schrijfstijlen, webstrategieën, webstructuren, schrijven voor ... Het Handboek webredactie van Geert Poort en Corona de Wert biedt handvatten. Een helpende hand Of je nu beg...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Poort
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek webredactie.pdf

OMSCHRIJVING

Klanten en relaties. Met een slim webadres, de juiste zoekwoorden en boeiende content komen ze direct bij jouw site uit. Onderweg met smartphone of tablet of thuis of op het werk met de pc. Want 90% van de Nederlandse huishoudens heeft toegang tot internet (we zijn koploper in Europa) en maar liefst 95% van alle bedrijven. Een ongekend groot potentieel. Maar wanneer er iets niet klopt op je website, zijn diezelfde klanten net zo snel weer weg als ze gekomen waren: met één muisklik …Webbezoekers verleiden en vasthouden vraagt namelijk nogal wat, veel meer dan een gelikte online presentatie en flitsende content. Daarom is het belangrijk om eerst na te denken over de uitgangspunten van de site. Zijn die helder, dan kun je beargumenteerde beslissingen nemen over bijvoorbeeld webstructuur, tone of voice van teksten, SEO, usability en contentsoorten.Dit Handboek webredactie vertelt je alles wat je hierover moet weten. Het is hét hulpmiddel voor iedereen die een website onderhoudt of ontwikkelt. Het handboek bestaat uit negen delen met in totaal 21 hoofdstukken waarin alle belangrijke webonderwerpen aan bod komen: strategie, structuur, schrijven voor het web en schrijven voor zoekmachines, audiovisuele content, testen van usability, internetrecht, social media, en nog veel meer. Op de Nederlandse markt bestaat geen completer boek over webredactie dan dit.

Wil je het boek lezen?Handboek webredactie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Poort. Lezen Handboek webredactie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN