Effectief in cruciale gesprekken

Effectief in cruciale gesprekken - John Manschot | Tiliboo-afrobeat.com

...ef in cruciale gesprekken Training. In de 'Effectief in cruciale gesprekken' training wordt helder wat bijdraagt aan het bereiken van duurzame resultaten in jouw zakelijke context ... Effectief in cruciale gesprekken - ManagementSite ... . Je leert hoe je een goed gesprek voert met klanten, collega's, aandeelhouders en de directie. 'Effectief in cruciale gesprekken' is een gestructureerd boek, dat interessante inzichten biedt en concrete handvatten aanreikt om succesvol het gesprek aan te gaan over moeilijke onderwerpen. In 'Effectief in cruciale gesprekken', wordt helder en volledig beschreven wat bijdraagt aan het bereiken van duurzame resultaten in zakelijke context. Effectief in cruciale ges ... Effectief in cruciale gesprekken Training - AVK Training ... ... . In 'Effectief in cruciale gesprekken', wordt helder en volledig beschreven wat bijdraagt aan het bereiken van duurzame resultaten in zakelijke context. Effectief in cruciale gesprekken biedt inzichten, tips en praktijkoefeningen die je helpen om effectiever te worden in het voeren van cruciale gesprekken én om beter gebruik te maken van de kennis, ervaringen en...

INFORMATIE

AUTEUR
John Manschot
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Effectief in cruciale gesprekken.pdf

OMSCHRIJVING

Overal waar gewerkt wordt, gaan dingen nodeloos mis: deals blijken niets op te leveren, projecten mislukken, promotiekansen worden gemist, fusies gaan niet door of mislukken, er gebeuren bedrijfsongevallen die te voorkomen waren geweest, intelligente mensen nemen gezamenlijk toch domme beslissingen, naar verstandige mensen wordt niet geluisterd, enzovoort. Achteraf blijkt vaak dat belangrijke feiten en inzichten niet goed zijn besproken. Veel van wat er misgaat in bedrijven, projecten en loopbanen is dan ook te wijten aan het slecht voeren (of helemaal niet voeren) van cruciale gesprekken. Effectief in cruciale gesprekken biedt inzichten, tips en praktijkoefeningen die je helpen om effectiever te worden in het voeren van cruciale gesprekken én om beter gebruik te maken van de kennis, ervaringen en inzichten van de mensen waarmee je (samen)werkt.

Wil je het boek lezen?Effectief in cruciale gesprekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Manschot. Lezen Effectief in cruciale gesprekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN