Beleggen en financiele markten / druk 2

Beleggen en financiele markten / druk 2 - Hans Buunk | Tiliboo-afrobeat.com

...en en financiële markten (vijfde druk) van Hans Buunk, 9789058754257 voor € 54,95 bij Boom hoger onderwijs ... PDF Hoofdstuk 0 BFM vijfde druk Meerkeuzevragen - Minor Beleggen ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Beleggen en financiele markten / druk 2 1e druk is een boek van Hans Buunk uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789058754257 Beleggen en financiële markten is een boek van Hans Buunk Beleggen en financiele markten / druk 2 wordt 4 keer aangeboden op Bookmatch. En het Beleggen en financiele markten / druk 2 boek is dit jaar al 2 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? ... Studystore | Beleggen en financiele markten, Buunk, Hans ... ... . En het Beleggen en financiele markten / druk 2 boek is dit jaar al 2 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Beleggen en financiele markten / druk 2. Koop Beleggen en financiele markten van Buunk, Hans met ISBN 9789024408290. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Beleggen en financiele markten / druk...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Buunk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen en financiele markten / druk 2.pdf

OMSCHRIJVING

Beleggen en financiële markten is een compleet leerboek, waarin zowel de theoretische als de praktische aspecten van het beleggen worden behandeld. Het gaat in op alle belangrijke financiële titels, zoals obligaties, aandelen, derivaten en gestructureerde producten. Daarnaast komen de verschillende typen beleggingsfondsen, het beleggen in onroerend goed en het maken van een verantwoorde beleggingsportefeuille aan bod. Dit boek legt verbanden tussen de theorie van de financiële markten, de moderne beleggingstheorie en de praktijk van het beleggen. De toegankelijke stijl en de duidelijke structuur maken deze uitgave zeer begrijpelijk en aantrekkelijk. Begrippen worden helder uitgelegd en het boek bevat sprekende voorbeelden en gegevens uit de dagelijkse praktijk. Bovendien zijn er naast zelftoetsen ook uitgebreide opgaven per hoofdstuk opgenomen.Deze vierde druk is grondig herzien. Uiteraard komen daarbij de effecten die de kredietcrisis, de schuldencrisis en de economische recessie op de financiële markten en op het beleggen hebben aan de orde. Verder wordt meer aandacht besteed aan beleggingsstrategieën voor obligaties en aan waarderingsmethoden voor aandelen. De informatie voor de gebruiker wordt uitgebreider, doordat aanvullende meerkeuzevragen, extra opgaven en appendices via de website beschikbaar komen. Doelgroep, doelstelling, aard en opzet zijn, in vergelijking met de derde druk, ongewijzigd gebleven. Beleggen en financiële markten is bestemd voor het hoger beroepsonderwijs. Het kan voor verschillende (economische) studierichtingen worden ingezet waar het vak beleggen als hoofd- of keuzevak is opgenomen. Het boek is ook zeer bruikbaar voor post-hbo en wetenschappelijk onderwijs.Hans Buunk is verbonden aan de Hanzehogeschool te Groningen en aan de Open Universiteit.

Wil je het boek lezen?Beleggen en financiele markten / druk 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Buunk. Lezen Beleggen en financiele markten / druk 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN