Van amerongen, letterknecht

Van amerongen, letterknecht - Hans Schoots | Tiliboo-afrobeat.com

...rongen, letterknecht (Paperback). Martin van Amerongen (1941), voormalig hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer, is een van Nederlands ... De auteur wordt letterknecht | De Volkskrant ... ... Van Amerongen, letterknecht - Hans Schoots - (ISBN ... ... rongen, letterknecht (Paperback). Martin van Amerongen (1941), voormalig hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer, is een van Nederlands... Van Amerongen letterknecht. Auteur: Sjoerd de Jong. Taal: Nederlands Schrijf een review. Delen. Samenvatting. Van Amerongen Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal Nederlands ... Het begon er al mee dat ik je onzorgvuldige toevoeging van informatie uit het WNT moest corrigeren, vervolgens ga je er blijkbaar zonder enig nader onderzoek ten onrechte van uit dat dat boek van Hans Schoots, Van Amerongen, letterknecht, over Arthur van Amerongen gaat, en die voorbeelden rond Martin van Amerongen en Willem Kloos lijk je ook maar lukraak g...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Schoots
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Van amerongen, letterknecht.pdf

OMSCHRIJVING

Martin van Amerongen (1941), voormalig hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer, is een van Nederlands kleurrijkste journalisten. Zijn loopbaan mag opmerkelijk heten. De redacteur van de schoolkrant Het Kompas keert de hbs vrijwillig en vol walging de rug toe om vervolgens in baantjes te belanden als postsorteerder en hulpdeurwaarder. Van jongste verslaggever op de Leeuwarder redactie van Het Vrije Volk bracht hij het in 1965 tot redacteur van Vrij Nederland, het weekblad waaraan hij negentien jaar verbonden zou blijven. In de legendarische vn-tijd ontwikkelde Van Amerongen zich tot de persoon zoals wij hem kennen: begaafd stilist, scherp polemist en onverschokken pleitbezorger van de Europese cultuur. Een treffend portret van een onvermoeibare, eigenzinnige letterknecht.

Wil je het boek lezen?Van amerongen, letterknecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Schoots. Lezen Van amerongen, letterknecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN