Het Walpurgis Archief

Het Walpurgis Archief - Benny Baudewyns | Tiliboo-afrobeat.com

...lpurgis Archief (Paperback). Een man, Niels Berteele, ontwaakt in een ziekenhuis in Thailand ... St. Walburgisgilde - Wikipedia ... . Hij herinnert zich dat hij net aan een aanslag is... Het is uitgerekend zijn sluipmoordenaar die hem helpt Thailand te ontvluchten. Eens in België zoeken ze samen naar elk spoor dat hen tot Val kan leiden. Het Walpurgis Archief . thriller. Benny Baudewyns Linkeroevers Uitgevers NV Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Een man, Niels Bertee ... De boeken van Benny Baudewyns op volgorde ... ... . Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Een man, Niels Berteele, ontwaakt in een ziekenhuis in Thailand. Hij herinnert zich dat hij net aan een ... Het Walpurgis Archief | ISBN 9789057203824 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Walpur...

INFORMATIE

AUTEUR
Benny Baudewyns
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Walpurgis Archief.pdf

OMSCHRIJVING

Een man, Niels Berteele, ontwaakt in een ziekenhuis in Thailand. Hij herinnert zich dat hij net aan een aanslag is ontsnapt. De sluipmoordenaar is gearresteerd en Niels herstelt.Maar wanneer Niels Berteele het ziekenhuis verlaat, wordt er opnieuw op hem geschoten en verdwijnt zijn vriendin Val Demeersch. Niels gaat op onderzoek en komt daarbij terecht in een web van leugens waardoor zelfs zijn paspoort door de Thaise autoriteiten wordt ingetrokken. Het is uitgerekend zijn sluipmoordenaar die hem helpt Thailand te ontvluchten.Eens in België zoeken ze samen naar elk spoor dat hen tot Val kan leiden. Maar de waarheid treft Niels eens te meer als een mokerslag: Val is helemaal niet de persoon die ze zich voorhield te zijn. Ze is de medewerkster van Vermassen, de geheimzinnige chef van de Belgische Staatsveiligheid die al jaren achter Niels aanzit. Enkel een archief dat verdween in Berlijn tijdens de Koude Oorlog kan Vermassen ontmaskeren en Niels Berteele zuiveren. Een race tegen de tijd en een koelbloedige vijand begint.

Wil je het boek lezen?Het Walpurgis Archief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benny Baudewyns. Lezen Het Walpurgis Archief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN