Het kan dus wel!

Het kan dus wel! - Frank Balder | Tiliboo-afrobeat.com

... dus wél: hoe corona een digitale revolutie ontketent Beeld Zeloot ... Een snelle uitspraak in een bouwzaak, het kán dus wel ... ... . ... Als we die trend kunnen keren, vinden we in deze pandemie misschien wel het antwoord op de epidemie die ons tot voor kort zo bezighield: de burn-outepidemie. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. In 'Het kan dus wél' beschrijft hij de weg die Rijkswaterstaat heeft afgelegd. Hij leidt de lezer langs bouwstenen, mijlpalen en waardevolle inz ... Ontwerp boek Rijkswaterstaat "Het kan dus wél" - Cup of Tea ... . Hij leidt de lezer langs bouwstenen, mijlpalen en waardevolle inzichten en doet dat in toegankelijke en persoonlijke verhalen. 'Het kan dus wél' biedt inspiratie voor iedereen die meer grip wil krijgen op die voortdurende uitdaging: automatisering. Kijk, het kan dus wel. 278 reacties. Gespot in het Poolse Warschau. Een Greenpeace-activiste, die zowaar wel eens een keer de moeite van het aanzien...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Balder
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het kan dus wel!.pdf

OMSCHRIJVING

Het kan dus wel! 1e druk is een boek van Frank Balder uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402153996 In “Het kan dus wel!” wordt, grotendeels gebaseerd op de praktijkervaring van de auteurs, aangegeven hoe de effectiviteit van ICT inspanningen en investeringen verhoogd kan worden door betere alignment met de “business”. Om dit te verduidelijken en te structureren, is een volwassenheidsmodel geïntroduceerd met een achttal relevante dimensies. Voor zes van die dimensies, bijvoorbeeld de dimensie Succesvol Innoveren, is een denkkader geschetst en zijn concrete voorbeelden gegeven om te verbeteren op die betreffende dimensie. Er is geen eenduidig recept voor een optimale invulling van business en ICT alignment. Voor elke organisatie geldt dat de omgeving waarin zij opereert en de wijze waarop al (samen)gewerkt wordt, uniek is en vraagt om een daarop toegesneden aanpak. Deze aanpak vereist dat “de business” en het ICT-werkveld samenwerken en samen toegroeien naar een optimale situatie. Te vaak is dit nog niet het geval en lopen verwachtingen, beleving en realiteit hierdoor uiteen. Met alle nieuwe mogelijkheden die ICT biedt en de golf van disruptieve business modellen die over ons uitgerold wordt, is het duidelijk dat geen visie hebben over ICT binnen de organisatie geen optie meer is.

Wil je het boek lezen?Het kan dus wel! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Balder. Lezen Het kan dus wel! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN