Handboeken Veiligheid - Geweld

Handboeken Veiligheid - Geweld - none | Tiliboo-afrobeat.com

...oeken Veiligheid geven wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten in organisaties en thema's op het terrein van veiligheid en veiligheidszorg zoals politie, krijgsmacht, detentie, handhaving, rechterlijke macht, brandweer, integriteit, risico, terrorisme, forensische wetenschap, crisis en crisismanagement, inlichtingen en veiligheidsdiensten en andere ... Handboek familiaal geweld. - Ghent University Library ... . Handboeken Veiligheid - Geweld (Paperback). Tot op heden is er in Nederland op onderzoeksgebied weinig aandacht besteed aan geweld en geweldsbeheersing.... Geweld | handboeken veiligheid. geweld en geweldsbeheersing in Nederland. Redacteur(s) M. Liem, E.R. Muller. NUR code(s) 823 Staats- en bestuursrecht Uitgever(s) Wolters Kluwer Nederland B.V. Taal Nederlands Vers. datum 23/12/2016 NSTC 50006679 ... Geweld handboeken veiligheid van bestellen? ... . Tot op heden is er in Nederland op onderzoeksgebied weinig aandacht besteed aan geweld en geweldsbeheersing.... Geweld | handboeken veiligheid. geweld en geweldsbeheersing in Nederland. Redacteur(s) M. Liem, E.R. Muller. NUR code(s) 823 Staats- en bestuursrecht Uitgever(s) Wolters Kluwer Nederland B.V. Taal Nederlands Vers. datum 23/12/2016 NSTC 500066799. Geweld / handboeken veiligheid. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwi...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboeken Veiligheid - Geweld.pdf

OMSCHRIJVING

Tot op heden is er in Nederland op onderzoeksgebied weinig aandacht besteed aan geweld en geweldsbeheersing. Vooral de aard en omvang van specifieke typen geweld is nauwelijks onderzocht. Door de verschillende vormen van geweld is het ook niet wenselijk tot één uniforme benadering van geweld en geweldsbeheersing te komen. Het blijft noodzakelijk te differentiëren naar specifieke vormen van geweld om de optimale geweldsbeheersing vorm te geven. Geweld is het eerste integrale overzichtswerk over deze complexe materie. De uitgave brengt alle relevante wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten op het terrein van geweld en geweldsbeheersing bij elkaar - en geeft een overzicht van de verschillende organisaties die ieder op hun eigen manier bij geweldsbeheersing betrokken zijn. Geweld vanuit verschillende disciplines belichtDe uitgave behandelt geweld vanuit diverse wetenschappelijke disciplines en praktijkperspectieven. Van psychologisch en juridisch tot sociaal, antropologisch, politiekundig, bestuurskundig en criminologisch. Specifiek wordt aandacht besteed aan:•de aard en omvang van geweld•trends in gewelddadig gedrag•dader en slachtofferschap•organisaties in geweldbeheersing•oorzaken van geweld, waaronder vuurwapens, alcohol en drugs, buurtkenmerken en psychische stoornissen•typen geweld, zoals uitgaansgeweld, geweld uit overtuiging, geweld en politie, geweld tegen gezagsdragers, fataal geweld, psychisch geweld en seksueel geweldVoor studenten en professionalsDeze uitgave is uitstekend geschikt als naslagwerk voor professionals uit de praktijk en de wetenschap die conflict en conflictbeheersing als werkterrein hebben. Daarnaast vormt Geweld helder studiemateriaal voor studenten in het HBO- en WO-onderwijs.

Wil je het boek lezen?Handboeken Veiligheid - Geweld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboeken Veiligheid - Geweld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN