Ex-minnaar (ooievaar)

Ex-minnaar (ooievaar) - Herman Brusselmans | Tiliboo-afrobeat.com

...naar (ooievaar) (Paperback). Een naamloze ik beweegt zich op een motorfiets door de stad, en observeert de mensen en de dingen met kille, ... Een gezin met je minnaar - Cindy Schepers ... ... Ex-minnaar (ooievaar) (eBook) Ex-minnaar (ooievaar) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Ex-minnaar (ooievaar) PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Ex-minnaar (ooievaar) Ex-minnaar Herman Brusselmans. 18. Verschenen in 1993 bij Van Halewyck. Gelezen 26 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1. Literatuur & Romans Topics 0 ... PDF Download Op jouw bruiloft | BANK72 PDF ... . 18. Verschenen in 1993 bij Van Halewyck. Gelezen 26 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Literaire roman, novelle Literaire fictie algemeen Uitgeverij Van Halewyck Laatste editie 20 ... Ex-minnaar (ooievaar) Tweedehands. 59,95. Verkoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Brusselmans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ex-minnaar (ooievaar).pdf

OMSCHRIJVING

Een naamloze ik beweegt zich op een motorfiets door de stad, en observeert de mensen en de dingen met kille, afstandelijke blik. Zijn drijfveren zijn woede, haat, cynisme, onverschilligheid, knagend heimwee, en de onwezenlijke drang ervoor te zorgen dat alles weer goed wordt. Zijn ongelijke strijd tegen de wereld zal hem echter niet volledig te gronde richten, want in het bestaan blijft die ene onverwoestbare troost: de liefde.Meer boeken van Herman Brusselmans.

Wil je het boek lezen?Ex-minnaar (ooievaar) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Brusselmans. Lezen Ex-minnaar (ooievaar) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN