Algemene Bouwkunde voor makelaars A

Algemene Bouwkunde voor makelaars A - A.H.L.G. Bone | Tiliboo-afrobeat.com

...ken Algemene Bouwkunde voor makelaars deel A en deel B vormen samen de gehele inhoud voor het onderdeel Bouwkunde van het examen door de Stichting Vakexamen Makelaardij in Onroerende Goederen SVMNIVO te Nieuwegein ... Algemene bouwkunde voor makelaars B door A.H.L.G. Bone ... ... . Dit maakt deze uitgaven bij uitstek geschikt als studiemateriaal voor de opleiding tot makelaar. Algemene Bouwkunde voor makelaars deel A is een inleiding op de bouwwereld en behandelt voorschriften, wetten en vergunningen, ontwikkelingen op het gebied van milieu en duurzaamheid, tekeningen en bestek, prijsvorming, woonvormen en bouwstijlen. Uitgebreide samenvatting Algemene Bouwkunde voor makelaars deel A, A.H.L.G. Bone en andere samenvattingen voor Bouwkunde, Basisopleiding taxateur makelaar. Samenvatting Bouwkunde van het boek Algemene Bouwkunde ... Samenvatting Algemene Bouwkunde voor Makelaars deel A - Stuvia ... . Uitgebreide samenvatting Algemene Bouwkunde voor makelaars deel A, A.H.L.G. Bone en andere samenvattingen voor Bouwkunde, Basisopleiding taxateur makelaar. Samenvatting Bouwkunde van het boek Algemene Bouwkunde vo...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H.L.G. Bone
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Algemene Bouwkunde voor makelaars A.pdf

OMSCHRIJVING

De boeken Algemene Bouwkunde voor makelaars deel A en deel B vormen samen de gehele inhoud voor het onderdeel Bouwkunde van het examen door de Stichting Vakexamen Makelaardij in Onroerende Goederen SVMNIVO te Nieuwegein. Dit maakt deze uitgaven bij uitstek geschikt als studiemateriaal voor de opleiding tot makelaar.Alle benodigde informatie is in de delen A en B verwerkt: van wet- en regelgeving tot milieuvriendelijk bouwen, architectuur en bouwstijlen. Door de overzichtelijke behandeling van materialen, vanaf de grondstof tot en met de uiteindelijke toepassing in de constructie, geven de boeken een helder beeld van het gehele bouwproces.De uitgaven Algemene Bouwkunde voor makelaars zijn volledig up-to-date. Het uitgangsprincipe is een duidelijke integratie van technologie en constructieleer. Deze opzet heeft als voordeel dat studenten de lesstof snel en gerelateerd aan de onderwerpen opnemen. De boeken zijn bijzonder toegankelijk door een overzichtelijke opbouw van de hoofdstukken en het gebruik van eenduidige bouwkundige tekeningen.Door de opzet en structuur is Algemene Bouwkunde voor makelaars ook goed bruikbaar als compleet naslagwerk voor beroepsbeoefenaars. De vele bouwkundige tekeningen en de uitgebreide achtergrondinformatie komen rechtstreeks uit de dagelijkse beroepspraktijk.

Wil je het boek lezen?Algemene Bouwkunde voor makelaars A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H.L.G. Bone. Lezen Algemene Bouwkunde voor makelaars A Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN