Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken

Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken - E. Bauw | Tiliboo-afrobeat.com

...chtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken wordt de lezer op beknopte wijze ingevoerd in de kwalitatieve aansprakelijkheid voor zaken ... Onrechtmatige daad: de 5 vereisten | Absolute Advocaten ... . Meer precies gaat het daarbij om de aansprakelijkheid voor roerende zaken, opstallen, gevaarlijke stoffen, stortplaatsen, mijnbouwwerken, dieren en producten. 'Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken' door E. Bauw - Onze prijs: €57,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Onrechtmatige daad + toerekenbaarheid + schade + causaliteit + relativiteit = aansprakelijkheid voor onrechtmatige daad = schadevergoeding. Hierna zullen de afzonderlijke criteria voor de aansprakelijkheid voor onrechtmatige daad worden besproken aan de hand van het bovens ... Kwalitatieve aansprakelijkheid - Wolters Kluwer ... . Hierna zullen de afzonderlijke criteria voor de aansprakelijkheid voor onrechtmatige daad worden besproken aan de hand van het bovenstaande geval van Hans, die het raam van zijn buurman inslaat. 1 ... Bestel: Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken Bestel Onrec...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Bauw
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken.pdf

OMSCHRIJVING

In Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken wordt de lezer op beknopte wijze ingevoerd in de kwalitatieve aansprakelijkheid voor zaken. Meer precies gaat het daarbij om de aansprakelijkheid voor roerende zaken, opstallen, gevaarlijke stoffen, stortplaatsen, mijnbouwwerken, dieren en producten.Verder bespreken de auteurs op wie de aansprakelijkheid rust, onder welke voorwaarden aansprakelijkheid ontstaat en onder welke omstandigheden de aansprakelijke zich van aansprakelijkheid kan bevrijden. Daarnaast gaan ze in op vraagstukken uit het schadevergoedingsrecht die samenhangen met de kwalitatieve aansprakelijkheden en op de samenloop van die aansprakelijkheden onderling en met andere contractuele en buiten-contractuele aansprakelijkheden.Ieder hoofdstuk begint met een schets van de historische ontwikkeling, rechtsvergelijkende verkenningen en informatie over de maatschappelijke betekenis van de aansprakelijkheidsregelingen.

Wil je het boek lezen?Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Bauw. Lezen Onrechtmatige daad: aansprakelijkheid voor zaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN