Ondernemen in de financiele dienstverlening - Belang van de klant centraal

Ondernemen in de financiele dienstverlening - Belang van de klant centraal - Rob Schotsman | Tiliboo-afrobeat.com

...men in de financiele dienstverlening - Belang van de klant centraal ... AFM: Stel ook op internet het belang van de klant centraal ... ... . Ondernemingen in de financiële dienstverlening stelden groei en rendement... Ondernemingen in de financiële dienstverlening stelden groei en rendement centraal; bestuurders hebben een graaicultuur gecreëerd en adviseurs deden aan misselling. Rode draad in dit gedrag volgens wetgever en AFM was dat eigen belang van financieel dienstverleners en adviseurs boven het belang van de klant werd gesteld. Ondernemingen in de financiële dienstverlening stelden groei en ... Vertrouwensmonitor Banken 2018 toont stabiel beeld ... . Ondernemingen in de financiële dienstverlening stelden groei en rendement centraal; bestuurders hebben een graaicultuur gecreëerd en adviseurs deden aan misselling. Rode draad in dit gedrag volgens wetgever en AFM was dat eigen belang van financieel dienstverleners en adviseurs boven het belang van de klant werd gesteld. Daar moest een bedrijfscu Ondernemingen in de financiële dienstverlening stelden groei e...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Schotsman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemen in de financiele dienstverlening - Belang van de klant centraal.pdf

OMSCHRIJVING

Ondernemingen in de financiële dienstverlening stelden groei en rendement centraal; bestuurders hebben een graaicultuur gecreëerd en adviseurs deden aan misselling.Rode draad in dit gedrag volgens wetgever en AFM was dat eigen belang van financieel dienstverleners en adviseurs boven het belang van de klant werd gesteld. Daar moest een bedrijfscultuuromslag worden gerealiseerd. Van productgerichte en provisie gedreven verkoop naar een persoonlijke klantgerichte dienstverlening. Het belang van de klant dient in deze nieuwe dienstverlening centraal te staan in het handelen van een organisatie.De wet- en regelgeving voor financieel dienstverleners rond het AFM-thema Klantbelang Centraal is explosief gegroeid. Soms niet altijd even duidelijk en begrijpelijk. Dit heeft tot veel vragen geleid bij financieel dienstverleners. Wat is dat precies klantbelang centraal? Welke wettelijke vereisten zijn er allemaal? Hoe moet ik dat implementeren in mijn bedrijf? Deze en nog ruim 60 andere vragen worden in dit boek beantwoord. Zodat er een overzicht en diepgaand inzicht verkregen wordt in het hoe en wat van "klantbelang centraal handelen".Zowel op het gebied van de wetgeving, alsop het gebied vande organisatorische consequenties voor de financieel dienstverleners.

Wil je het boek lezen?Ondernemen in de financiele dienstverlening - Belang van de klant centraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Schotsman. Lezen Ondernemen in de financiele dienstverlening - Belang van de klant centraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN