Methodisch werken - Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken

Methodisch werken - Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken - C. Diepeveen | Tiliboo-afrobeat.com

...ch werken - Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken (Paperback) ... Methodisch werken | Mens en Samenleving: Diversen ... . Slechtziendheid is op elke leeftijd een probleem dat ernstig ingrijpt in het... Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie: ... Methodisch werken Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken. sluit venster. Recensie. Slechtziendheid is op elke leeftijd een probleem dat ernstig ingrijpt in het dagelijks leven. Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken: werken en omgaan met ... Bureau ISBN - L. Teurlings ... . Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken: werken en omgaan met slechtziende en blinde ouderen Methodisch werken: Amazon.es: Diepeveen, C., Teurlings, L., Verstraten, P ... Cees Diepeveen, Lucette Teurlings, Peter Verstraten Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken. werken en omgaan met slechtziende en blinde ouderen. Gedrukt ...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Diepeveen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Methodisch werken - Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken.pdf

OMSCHRIJVING

Slechtziendheid is op elke leeftijd een probleem dat ernstig ingrijpt in het dagelijks leven. Voor ouderen echter, voor wie het bewaren van de onafhankelijkheid en zelfstandigheid een grote opgave kan zijn, is slechtziendheid een nog grotere beperking. Dit boek maakt duidelijk dat het leven van ouderen niet ophoudt wanneer zij slechter gaan zien. Er zijn dan wel degelijk vele mogelijkheden en hulpmiddelen om een zelfstandig en onafhankelijk leven voort te zetten. Slechtziendheid is altijd ingrijpend, maar met soms eenvoudige aanwijzingen en weinig kostbare ingrepen kan de kwaliteit van leven sterk verbeterd worden. Het boek gaat vooral over toepassing in de dagelijkse zorg. Het verschaft praktische informatie aan allen die wel en niet beroepshalve te maken hebben met slechtziende en blinde ouderen: medewerkers in de thuiszorg en in verzorgings- en verpleeghuizen, en familieleden en anderen in de omgeving van deze ouderen. De ouderen om wie het gaat wonen in een tehuis of wonen zelfstandig. Behalve dat het boek praktische aanwijzingen biedt voor de hier-en-nu situatie, wijst het er geregeld op dat men een beroep kan doen op professionele instellingen voor hulpverlening aan slechtziende en blinde mensen.Het boek wil bijdragen aan meer kennis over visuele beperkingen en aan een betere herkenning ervan. Het bevat vele tips die de lezer vaardiger maken in de begeleiding en verzorging van ouderen met een visuele beperking.

Wil je het boek lezen?Methodisch werken - Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Diepeveen. Lezen Methodisch werken - Ooit gezien, maar nog niet uitgekeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN