KABRA

KABRA - Hans Christiaan Mol | Tiliboo-afrobeat.com

...Ootmarsum B.V. Technische Groothandel. Kabra is een technische Groothandel en sinds jaar en dag een begrip in de regio ... Stichting KABRA ... . LET OP! I.v.m. Corona is onze badkamer/tegel showroom alleen geopend op afspraak. Neem contact met ons op, voor het maken van een afspraak. Neem contact met ons op via de chat voor een vraag of meer informatie. STICHTING KABRA, Met dank aan: Inloggen voor verenigingen Kabra Ootmarsum De Mors 115 7631 BA OOTMARSUM Merken. Stock4Rolls ... Kabra is located on the Capricorn Highway. Middle Creek passes through the town and Gracemere Creek ... Kabra, Queensland - Wikipedia ... . Stock4Rolls ... Kabra is located on the Capricorn Highway. Middle Creek passes through the town and Gracemere Creek passes through the rural part of the locality. The Kabra railway station is on the Central West...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Christiaan Mol
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
KABRA.pdf

OMSCHRIJVING

Dit kleine werkje is ontstaan op basis van mijn ervaringen en kennis met de Tarot kaarten, mijn studiegebied de Kabbalah en de gechannelde leringen van Ra. Vandaar ook de gegeven naam KABRA, die wijst op Kabbalah en Ra.Eind jaren tachtig tot in de jaren negentig heb ik les gegeven aan de School voor Universele Wijsheid te Nijmegen (SUW) in Kabbalistische Tarot. Daarna ben ik gestopt om met een universitaire studie Transpersoonlijke Psychologie door te gaan. De laatste 15 jaar ben ik uitsluitend als auteur van diverse boeken actief. Zoekend door mijn vele gegevens vond ik ik ook mijn ooit geschreven KABRA terug. Hoewel de omvang minimaal is, lijkt mij de gegeven kennis toch belangrijk genoeg om uit te geven.RA, The Law of One is hier mijn grote drijfveer geweest en deze leringen zijn maar een zeer klein onderdeel van de gehele leer. De vijf boeken van de Law of One en het aanvullende boek van Carla Rueckert is voor deze tijd zeer belangrijk.

Wil je het boek lezen?KABRA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Christiaan Mol. Lezen KABRA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN