De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen

De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen - A.M. Elias | Tiliboo-afrobeat.com

...krijker's Geschiedenis van de Belastingen (Hardcover) ... PDF Tilburg University De fiscale geschiedenis van Nederland ... ... . In 1969 verscheen aan de hand van dr. A.C.J. de Vrankrijker (1907-1995) een historisch... De geschiedenis van belastingen gaat ver terug. In het begin ging het om bijdragen in natura. Al voor de jaartelling moesten mensen in Israël bijvoorbeeld al vee of graan afstaan als een vorm van belastingheffing. De bevolking is zelf lang niet altijd blij geweest met de belastingen, zoals tijdens de Pachtersoproer van 1748. Deze oproer begon op 17 maart 1748 in Groningen van ... De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen van A.m ... ... . Deze oproer begon op 17 maart 1748 in Groningen vanwege de hoge belastingtarieven die de pachters vroegen. De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen A.m. Elias. 0. Verschenen in 2005 bij Uitgeverij De Bataafsche Leeuw B.V. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Geschiedenis & Politiek Geschiedenis algemeen Aantal pa...

INFORMATIE

AUTEUR
A.M. Elias
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen.pdf

OMSCHRIJVING

In 1969 verscheen aan de hand van dr. A.C.J. de Vrankrijker (1907-1995) een historisch overzicht der belastingen in Nederland. Er is inmiddels ruim 36 jaar verlopen sedert de verschijning van deze bekende uitgave. Op het gebied van de belastingen is bijzonder veel veranderd. Sommige belastingen zijn verdwenen, terwijl nieuwe belastingen hun intrede hebben gedaan., Ook heeft het wetenschappelijk onderzoek naar de geschiedenis van deze belastingen door historici en juristen sinds 1969 een grote vlucht genomen. Mr. A.M. Elias heeft thans een aan de huidige stand van de wetenschap aangepaste herziening van dit klassieke boek verzorgd. De uitgave is rijk geïllustreerd, deels met kleurenillustraties.

Wil je het boek lezen?De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.M. Elias. Lezen De Vrankrijker's Geschiedenis van de Belastingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN