Basiszorg I en II

Basiszorg I en II - A. Dito | Tiliboo-afrobeat.com

...org bevat in totaal vier delen verdeeld over twee boeken ... bol.com | Basiszorg I en II | 9789031360673 | A. Dito | Boeken ... . Alle aspecten van de basiszorg, die door verzorgende verleend mag worden komen aan bod. De hoofdthema's zijn: Inleiding in de zorg, persoonlijke basiszorg, zorg voor het huishouden en professionalisering en kwaliteit van zorg. Basiszorg I en II 1e druk is een boek van J.C. Dito uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031360673 Het boek Basiszorg, niveau 3, bevat 4 delen. Het eerste deel is een inleiding in de zorg met een or ... Basiszorg I en II - A. Dito;;T. Stavast;;D.E. Zwart ... ... . Het eerste deel is een inleiding in de zorg met een ori ntatie op het beroep van verzorgende, de ontwikkelingen in de zorg en andere disciplines. Basiszorg I en II Basiswerk V&V, niveau 3. J.C. Dito, T. Stavast, D.E. Zwart ; Boek 24-11-2008...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Dito
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basiszorg I en II.pdf

OMSCHRIJVING

Basiszorg I en II 1e druk is een boek van J.C. Dito uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031360673 Het boek Basiszorg, niveau 3, bevat 4 delen. Het eerste deel is een inleiding in de zorg met een ori ntatie op het beroep van verzorgende, de ontwikkelingen in de zorg en andere disciplines. Deel 2 gaat in op de persoonlijke basiszorg, zoals de hygi nische verzorging, zorg voor de voeding en uitscheiding. Deel 3 staat in het teken van zorg voor het huishouden, wonen en welzijn. Deel 4 richt zich op professionalisering en kwaliteit van zorg. Hierin is aandacht voor voorlichting geven, deskundigheidsbevordering, samenwerken en kwaliteitszorg.

Wil je het boek lezen?Basiszorg I en II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Dito. Lezen Basiszorg I en II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN