Voorspelbaar uniek

Voorspelbaar uniek - Mark Elchardus | Tiliboo-afrobeat.com

...zo voorspelbaar uniek dat Amazon er maar wat prat op gaat te kunnen voorspellen wat we morgen gaan kopen en het is intussen zelfs al te leveren aan onze voordeur ... Voorspelbaar uniek - De Standaard ... . Ik heb medelijden met wie al die lijstjes van het oude en nieuwe jaar telkens opnieuw moet verzinnen. Voorspelbaar uniek - Dieper graven in de symbolische samenleving / Mark Elchardus; Glorieux, Ignace / 2012 / Lannoo Campus / Nederlands / Softcover / Als nieuw. Wordt snel en gratis verzonden in een stevige boekverpakking. Voorspelbaar uniek : Dieper graven in de symbolische samenleving / Mark Elchardus, Ignace Glorieu ... Voorspelbaar uniek : Dieper graven in de symbolische ... ... . Wordt snel en gratis verzonden in een stevige boekverpakking. Voorspelbaar uniek : Dieper graven in de symbolische samenleving / Mark Elchardus, Ignace Glorieux. ISBN: 9789401405577 Auteur (persoon): Elchardus, Mark viaf Glorieux, Ignace Uitgever: Leuven :...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Elchardus
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voorspelbaar uniek.pdf

OMSCHRIJVING

Wie denkt dat hij uniek is, heeft het helemaal mis! Iedereen is meer dan ooit voorspelbaar. Onze samenleving is geëvolueerd van een samenleving met weinig keuzes, naar een samenleving waarin we niet meer weten wat te kiezen. Is dit de uiteindelijke bevrijding van het individu? Nee! Iedereen is voorspelbaar. Niet omdat we geloven, gehoorzamen of tradities volgen, maar omdat het ons wordt aangepraat. Onze maatschappelijke orde zit tussen de oren. We leven in een symbolische samenleving. Een boek voor sociologen, beleidsmakers, studenten en iedereen met een brede interesse in maatschappijanalyses en duiding bij maatschappelijke fenomenen en trends.

Wil je het boek lezen?Voorspelbaar uniek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Elchardus. Lezen Voorspelbaar uniek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN