Tandheelkundig handelen

Tandheelkundig handelen - W.G. Brands | Tiliboo-afrobeat.com

... VI - TANDHEELKUNDIG HANDELEN. Omschrijving van het domein: De tandarts besluit op basis van een verantwoorde diagnostische afweging tot een tandheelkunde ... Ant-Tandartsen.nl | Uitspraken | Handelen klinisch ... ... . masteropleiding . Competenties Bachelor- en Masteropleiding ... Tandheelkundig handelen. 10 10 x gezien 0 0 x bewaard sinds 24 apr. '19, 20:48. Bewaar ... Verwijtbaar(?) tandheelkundig handelen Bundel van uitspraken en commentaren, gepubliceerd in het Nederlands Tandartsenblad in 2003 en 2004. ... Door onvoldoende kwaliteit van de tandheelkundige behandeling en onvoldoende zorg konden grote caviteiten ontstaan en diende de opvolgend tandarts in ... Tandheelkundig handelen - NRC Webwinkel ... . ... Door onvoldoende kwaliteit van de tandheelkundige behandeling en onvoldoende zorg konden grote caviteiten ontstaan en diende de opvolgend tandarts ingrijpende behandelingen te verrichten. De KNMT heeft voor haar leden een professionele standaard aangenomen. Daarin staat dat van tandartsen mag worden verwacht dat zij tandheelkundig handelen 'op grond van wetenschap en ervaring, zoals een gemidde...

INFORMATIE

AUTEUR
W.G. Brands
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tandheelkundig handelen.pdf

OMSCHRIJVING

De belangstelling voor uitspraken in tandheelkundige klachtzaken is groot. Sinds het Nederlands Tandartsenblad (NT) in 2003 is gestart met het structureel publiceren in de rubriek Rechtspraak, wordt de rubriek veel gelezen en is er veel discussie over. Er is voor gekozen de uitspraken niet in volle omvang te publiceren, maar in de vorm van beknopte, goed leesbare samenvattingen met aansluitend deskundig commentaar. Dit om de uitspraak te analyseren op mogelijke leereffecten. In dit boek hebben de gezamenlijke auteurs uit de 44 beschikbare uitspraken een caleidoscoop van de 25 meest leerzame uitspraken hebben geselecteerd. Naast de samenvattingen zijn ook de deskundige commentaren opgenomen, evenals de daarop ontvangen reacties van lezers. In de slotbeschouwing worden de uitspraken op steekwoorden gerubriceerd en wordt aan de hand van uiteenlopende thema¿s nagegaan wat de betekenis is van de uitspraken voor de tandheelkundige beroepspraktijk. Bovendien worden door de gezamenlijke auteurs aan de lezer diverse preventieve tips meegegeven.Op deze wijze levert dit boek een belangrijke bijdrage aan verbetering van de kwaliteit van de tandheelkundige zorgverlening, een essentiële doelstelling in het kader van de klachtopvang. Het is dan ook onmisbaar voor elke praktiserende tandarts. Daarnaast is het van groot belang voor studenten tandheelkunde, als onderdeel van de voorbereiding op hun beroepspraktijk.

Wil je het boek lezen?Tandheelkundig handelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.G. Brands. Lezen Tandheelkundig handelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN