Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal

Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal - Judith von Halle | Tiliboo-afrobeat.com

...k Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal, geschreven door Judith von Halle, koopt u bij Boeken ... Judith von Halle, Jozef van Arimathea en de weg van de ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal 1e druk is een boek van Judith von Halle uitgegeven bij Cichorei. ISBN 9789491748288 Dit boek biedt heel nieuwe en diepe inzichten in de vroegchristelijke mysteriegeschiedenis van Europa en belicht de 'eerstesteen-leggingen' voor een esoterisch christendom tussen Efeze en Galli tot aan Ierland. Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal | ISBN 9789491748288 direct en eenvoudig te bestellen ... bol.com | Jozef van Arimathea en de weg van de heilige ... ... . Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal | ISBN 9789491748288 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. ...en de weg van de heilige graal. Dit boek biedt heel nieuwe en diepe inzichten in de vroegchristelijke mysteriegeschiedenis van Europa en belicht de 'eerstesteen-...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith von Halle
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal.pdf

OMSCHRIJVING

Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal 1e druk is een boek van Judith von Halle uitgegeven bij Cichorei. ISBN 9789491748288 Dit boek biedt heel nieuwe en diepe inzichten in de vroegchristelijke mysteriegeschiedenis van Europa en belicht de 'eerstesteen-leggingen' voor een esoterisch christendom tussen Efeze en Gallitot aan Ierland. De eigenlijke verdienste van Jozef van Arimathea, die het vergeestelijkte bloed van Christus naar West-Europa droeg, vormt het ene deel van de voorwaarden voor een esoterisch christendom in Europa; de occulte opgave van Johannes in Efeze vormt het andere noodzakelijke deel. Terwijl Jozef van Arimathea in het westen van Europa met het graalbloed door een 'aardewijding' de lichamelijk-fysieke voorwaarden schiep voor een verstandsmatig opnemen van de boodschap van het evangelie in de Europese mensheid, had Johannes de taak om in de oude mysterieplaats in het oosten van Europa de 'geestelijke wijding' te voltrekken, zodat de kosmische gedachte van de Logos kan opleven. Dit boek bevat ook een ontroerende beschrijving van de taak van Maria Magdalena als verkondigster van het esoterische christendom buiten Efeze.

Wil je het boek lezen?Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith von Halle. Lezen Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN