Van Hoorne

Van Hoorne - Kees Duijzer | Tiliboo-afrobeat.com

...rne Entertainment. Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment ... Over ons - Smederij van Hoorne ... . Het bedrijf werd opgericht in 2003 door eigenaar en directeur Michael van Hoorne. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma's, familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en ... DOORNROOSJE. Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw ... SESAMSTRAAT LIVE! - Van Hoorne ... .000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aa n een spinne wiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische ... Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-e...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Duijzer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Hoorne.pdf

OMSCHRIJVING

In het voorjaar van 1663 vertrekt een kleine vloot onder bevel van admiraal de Ruyter naar de Middellandse Zee op een missie tegen Barbarijse kapers. De jonge Hubert van Hoorne komt als kersverse adelborst aan boord van het fregat Loevesteijn. Daar leert hij het harde zeemansleven kennen en maakt hij vrienden maar ook vijanden. Hij neemt deel aan verschillende acties en gevechten maar leert vooral zichzelf kennen als hij beschuldigd wordt van verraad en voor de krijgsraad moet komen. Tijdens de missie worden geruchten over een oorlog met Engeland steeds talrijker. Dan verschijnt er een speciale koerier uit Holland met geheime orders. De missie krijgt een verrassende wending.

Wil je het boek lezen?Van Hoorne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Duijzer. Lezen Van Hoorne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN