Toezicht tegen het licht

Toezicht tegen het licht - Tetty Havinga | Tiliboo-afrobeat.com

... tegen het licht. Toezicht staat sterk in de belangstelling ... Toezicht tegen het licht: kernwaarden, kansen en ... ... . Of het gaat om het toezicht op banken en de financiële sector, toezicht in de... Toezicht tegen het licht: "Hoeveel toezicht heeft een samenleving eigenlijk nodig? Na een incident is steevast de roep te horen om meer toezicht. Tegelijkertijd streeft de overheid naar minder regeldruk, en liggen toezichthouders in tijden van bezuinigingen nogal eens onder vuur. TEGEN HET LICHT 01. Pagina's. 01 Cover. 02 VOORWOORD. 03 ... dossiers 04 | Horizontaal toezicht - TEGEN HET LICHT ... . TEGEN HET LICHT 01. Pagina's. 01 Cover. 02 VOORWOORD. 03 TEGEN HET LICHT. 04 TEGEN HET LICHT 01. 05 MIJN PERSPECTIEF 01. 06 MIJN PERSPECTIEF 02. ... Als voorloper in de GGZ op het gebied van horizontaal toezicht, heeft Dimence Groep uit Deventer een uni...

INFORMATIE

AUTEUR
Tetty Havinga
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Toezicht tegen het licht.pdf

OMSCHRIJVING

Toezicht staat sterk in de belangstelling. Of het gaat om het toezicht op banken en de financiële sector, toezicht in de openbare ruimte, toezicht op ziekenhuizen en zorginstellingen, toezicht op voedsel, of toezicht op de advocatuur en het notariaat - ze waren stuk voor stuk de afgelopen tijd veel in het nieuws, en voorwerp van maatschappelijk, politiek én academisch debat.In dat debat rijst regelmatig de vraag hoeveel toezicht er nodig of wenselijk is.In de bundel Toezicht tegen het licht 2015 houden auteurs het toezicht op diverse domeinen tegen het licht.Wat zijn de kernwaarden van toezicht of wat zouden de kernwaarden moeten zijn? Welke kansen zijn er om met toezicht publieke belangen (beter) te dienen? Welke knelpunten bestaan er in de wijze waarop het toezicht momenteel is georganiseerd en functioneert? Hoe onafhankelijk is een toezichthouder van het ministerie en van de onder toezicht gestelden? Op deze en andere vragen proberen de bijdragen in dit boek een antwoord te formuleren.

Wil je het boek lezen?Toezicht tegen het licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tetty Havinga. Lezen Toezicht tegen het licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN