Schoonheid van mannen

Schoonheid van mannen - Holleran | Tiliboo-afrobeat.com

...ed gedefinieerde brede kaaklijn is een teken van schoonheid sinds de tijd van de Egyptenaren ... Schoonheidsspecialiste mannen - La Beaute ... . Volgens evolutionair psycholoog David Buss duidt een brede hoekige kaaklijn erop dat een man een hoog testosterongehalte heeft. Het hormoon testosteron zorgt ervoor dat mannen er mannelijk en ruig uitzien. Dit vinden vrouwen meestal sexy. Sterke ... Een aantal van deze schoonheden is wel te verklaren. Bijvoorbeeld donker haar en blauwe ogen. Dit wordt als een schoonheid gezien, omdat het niet vaak voorkomt. Zeven schoonheden ook v ... Schoonheidsidealen van vrouwen en mannen gaan op elkaar ... ... . Dit wordt als een schoonheid gezien, omdat het niet vaak voorkomt. Zeven schoonheden ook voor de man? Hoewel de zeven schoonheden meestal verwijzen naar vrouwen, kunnen deze schoonheden ook voor mannen gelden. 1 Gezichtshaar. Gezichtsbeharing is een duidelijk kenmerk van mannelijkheid. Let op, we bedoelen hier wel de getrimde baard of snor en niet de uit de hand gelopen hipsterbaard. Gezichtshaar voor mannen is een natuurlijk fenomeen en kan prima dienen als...

INFORMATIE

AUTEUR
Holleran
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Schoonheid van mannen.pdf

OMSCHRIJVING

De schoonheid van mannen is de langverwachte derde roman van Andrew Holleran, en is een briljant verhaal over een man - Lark genaamd - die rouwt om het verlies van zijn eigen jeugdigheid, terwijl hij in New York al zijn vrienden ziet sterven: 'Iedereen die ik ken is dood, maar ik ga nog steeds uit.' Lark reist naar Florida om zijn zieke moeder te verplegen en maakt van de gelegenheid gebruik de sauna's, sportscholen en een lokale rederij af te schuimen, op zoek naar jonge mannen. Hij is vijftig, verkeert in goede gezondheid en kleedt zich alsof hij nog steeds een twintiger is, maar hij is niet meer in staat tot werkelijk contact; hij wordt gedumpt door zijn jonge minnaar Becker, over wie hij dag en nacht fantaseert. Het is op dat moment dat Larks onmacht zich vertaalt in zijn obsessie voor het verliezen van zijn schoonheid, zijn onschuld en zijn jeugd.

Wil je het boek lezen?Schoonheid van mannen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Holleran. Lezen Schoonheid van mannen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN