Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking

Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking - Den Noortgate van | Tiliboo-afrobeat.com

...veau-analyse in de praktijk deel 2 Verdere uitwerking Verdere uitwerking Beschrijving LOSO-gegevensbestand U kan het gegevensbestand opvragen bij Wim Van den Noortgate; Codes voor het uitvoeren van de beschreven analyses: Centreren (Tabel 1) : SAS / SPSS; Centreren ... Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere ... ... ... Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking (Paperback). In dit praktische boekje komen enkele belangrijke beslissingsmomenten of... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Den Noortgate van, Heidi Pustjens - Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking . By Wim Van Den Noortgate, Heidi Pustjens and Patrick Onghe ... Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking ... ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Den Noortgate van, Heidi Pustjens - Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking . By Wim Van Den Noortgate, Heidi Pustjens and Patrick Onghena. Abstract. Onderzoeksgroep Hogere cognitie en individuele verschillen. Departement Pedagogische wetenschappen. Afdeling Fundamentele en comparatieve pedagogiek en methodologie. De...

INFORMATIE

AUTEUR
Den Noortgate van
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking.pdf

OMSCHRIJVING

In dit praktische boekje komen enkele belangrijke beslissingsmomenten of aandachtspunten aan bod waarmee de onderzoeker in de loop van een multiniveaustudie wordt geconfronteerd: de keuze van de steekproefgrootte, het opbouwen van het model, het al dan niet centreren van variabelen, het omgaan met ontbrekende gegevens, het controleren van assumpties, de keuze van de schattingsmethode en het weergeven van de analyseresultaten. Deze vraagstukken worden telkens kort besproken en geïllustreerd aan de hand van één of een paar concrete voorbeelden, en de codes worden beschreven om de analyses uit te voeren aan de hand van de statistische software SAS. Met dit tweede deel richten we ons vooral op studenten en onderzoekers die zich willen verdiepen in multiniveau-analyse of zelf multiniveau-onderzoek willen uitvoeren. Hoewel het boekje in eerste instantie bedoeld is voor studenten en onderzoekers in de pedagogische wetenschappen, en de aangehaalde voorbeelden hoofdzakelijk onderwijskundig van aard zijn, kan het ongetwijfeld van nut zijn voor praktische toepassingen van multiniveaumodellen in andere disciplines, zoals in de psychologische, sociale, economische of biomedische wetenschappen.

Wil je het boek lezen?Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Den Noortgate van. Lezen Multiniveau-analyse in de praktijk. Deel 2: Verdere uitwerking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN