Monografieen BW - Intellectuele eigendom

Monografieen BW - Intellectuele eigendom - F.W. Grosheide | Tiliboo-afrobeat.com

...onderlijke delen van de serie vormen gezamenlijk een compleet en samenhangend commentaar op het burgerlijk recht ... Intellectuele eigendom, F.W. Grosheide - Ebook ... ... . En nog recentelijk is in het mei-nummer van Ars Aequi 2017 door Dirk Visser en Hanneke Spath een oproep gedaan om (nu echt) te komen tot een Boek 9 BW, zij het met een codificatie van (alleen) de vermogensrechtelijke aspecten van de intellectuele eigendom. Deze oproep werd gesteund door vijftig i.e.-hoogleraren. intellectuele eigendom in de reeks Monografieën BW geen plaats (meer) zou zijn. Immers, blijke ... Bureau ISBN - Intellectuele eigendom ... .e.-hoogleraren. intellectuele eigendom in de reeks Monografieën BW geen plaats (meer) zou zijn. Immers, blijkens Handelingen II 2010/11 (te raadplegen op https://zoek.officielebekendmakingen. nl/h-tk-20102011-3-12.html) heeft de dan overigens demissionaire Minister van Justitie E.J. Hirsch Ballin op een vraag naar de toekomst van het Boek9-project onlangs ...

INFORMATIE

AUTEUR
F.W. Grosheide
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Monografieen BW - Intellectuele eigendom.pdf

OMSCHRIJVING

Al langer dan een halve eeuw staat het intellectuele eigendomsrecht in de startblokken voor integratie in het burgerlijk recht. Toch is dit tot op de dag van vandaag nog altijd niet gebeurd. Hoe kan dit? Staan de prominente Europese ontwikkelingen op dit rechtsgebied integratie wellicht in de weg? Deze monografie werpt een beschouwende blik op dit vraagstuk.

Wil je het boek lezen?Monografieen BW - Intellectuele eigendom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.W. Grosheide. Lezen Monografieen BW - Intellectuele eigendom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN