Het model

Het model - Baudoin | Tiliboo-afrobeat.com

...woord (de of het): "de model" of "het model", wij helpen je graag ... Het KOP-model: een werkmodel voor volwassenen - Mentaal Beter ... . Betekenis van model: 1) zo ziet iets eruit. 2)man of vrouw die iets showt... Een "model" heeft natuurlijk meerdere betekenissen, maar onafhankelijk van de betekenis hebben ze allemaal exact hetzelfde lidwoord. Dat is in het geval van model "het". Het model wordt als instrument gebruikt in de samenwerking en communicatie en voor integrale inventarisatie in het medische en in het sociale domein. Samenwerking Het 4D-model ondersteunt de interactie tussen prof ... Transtheoretical Model (Transtheoretisch model ... ... . Samenwerking Het 4D-model ondersteunt de interactie tussen professionals onderling, maar ook tussen professional en patiënt (of bewoner). Het is een dynamisch en interactief instrument dat samen ... Betekenis 'model' Je hebt gezocht op het woord: model. mo·d e l ( het ; o ; meervoud: modellen ; verkleinwoord: modelletje ) 1 voorbeeld waarnaar iets wordt gemaakt : model staan voor als voorbeeld dienen voor 2...

INFORMATIE

AUTEUR
Baudoin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het model.pdf

OMSCHRIJVING

Penseelkunstenaar Edmond Baudoin schildert opnieuw zijn visie op het leven. Over liefde, verlangen en de onbereikbaarheid van de ander.

Wil je het boek lezen?Het model in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Baudoin. Lezen Het model Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN