Betalingsverkeer 4

Betalingsverkeer 4 - C.A. Faas | Tiliboo-afrobeat.com

... feestdagen is er wel gewoon elektronisch betalingsverkeer mogelijk bij ING ... Betalingsverkeer - De Nederlandsche Bank ... . Binnen ING in Nederland gewoon bankieren Je kunt tijdens de feestdagen gewoon geld overmaken naar een andere ING-rekening via Mijn ING en de Mobiel Bankieren App. Alle (Periodieke) Overboekingen die ingepland zijn op een feestdag zullen de volgende werkdag verwerkt worden. Ook tijdens de feestdagen bent u ondernemer. Goed om op tijd te weten wanneer u nog een overboeking kunt doen. Of wanneer u op een bankkantoor terecht kunt. We hebben op deze dag geen ... Betalingsverkeer - Wikipedia ... . Of wanneer u op een bankkantoor terecht kunt. We hebben op deze dag geen betalingsverkeer met andere Europese banken. Internationale betalingen met uitvoeringsdatum vrijdag, 1 mei 2020 worden uitgevoerd op maandag, 4 mei 2019. Bevrijdingsdag (5 mei 2020) Trade Service Desk: gesloten Betalingsverkeer met andere banken: open Het betreft een werkd...

INFORMATIE

AUTEUR
C.A. Faas
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Betalingsverkeer 4.pdf

OMSCHRIJVING

Het zeer populaire lespakket Bank- en verzekeringswezen is ontwikkeld door ervaren mensen uit de bank- en verzekeringsbranche en met ondersteuning van ECABO. Hoofdauteur is Kees Faas van het ROC van Amsterdam die veel ervaring heeft met het lesgeven aan en opleiden van cursisten voor het bank- en verzekeringswezen. In het boek Betalingsverkeer worden de thema's de betaalrekening, particuliere betaalproducten, zakelijke betaalproducten en betalingcircuits behandeld. De docentenhandleidingen zijn met behulp van een docentencode te downloaden.

Wil je het boek lezen?Betalingsverkeer 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.A. Faas. Lezen Betalingsverkeer 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN