Samen onderweg 3 - Huis van herinnering

Samen onderweg 3 - Huis van herinnering - Karen Kingsbury | Tiliboo-afrobeat.com

...is van herinnering' is het tweede deel in de serie 'Samen onderweg' van Karen Kingsbury en het vervolg op "Zomer van hoop' ... Huis van herinnering - Karen Kingsbury | Bruna.nl ... . De druk van hun beroemdheid weegt zwaar op Dayne en Katy Matthews als ze allebei aan een verschillende filmprojecten meewerken. Geschreven bij Samen onderweg 3 - Huis van herinnering. Het boek gaat verder waar deel 2 gestopt is. Een meeslepend verhaal wat je in één adem uitleest. Een heerlijk boek voor op vakantie of thuis op de bank. Verstand op nul en heerlijk lezen. 'Huis van herinnering' is het ... Kingsbury, Karen - Huis van Herinnering ... . Een heerlijk boek voor op vakantie of thuis op de bank. Verstand op nul en heerlijk lezen. 'Huis van herinnering' is het derde deel in de serie 'Samen onderweg' van Karen Kingsbury en het vervolg op 'Zomer van hoop'. De druk van hun beroemdheid weegt zwaar op Dayne en Katy Matthews als ze allebei aan een verschillende filmprojecten meewerken. De tabloids staan vol met geruchten over hun relatieprobl...

INFORMATIE

AUTEUR
Karen Kingsbury
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Samen onderweg 3 - Huis van herinnering.pdf

OMSCHRIJVING

"Huis van herinnering' is het tweede deel in de serie 'Samen onderweg' van Karen Kingsbury en het vervolg op "Zomer van hoop'. De druk van hun beroemdheid weegt zwaar op Dayne en Katy Matthews als ze allebei aan een verschillende filmprojecten meewerken. De tabloids staan vol met geruchten over hun relatieproblemen en speculeren zelfs over ontrouw. Pas als er iets dramatisch voorvalt, beseft Dayne dat hun huwelijk op het randje van de afgrond balanceert. Ondertussen beseft John Baxter dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn relatie met Elaine. Maar dat houdt in dat hij afscheid moet nemen van een dierbare plek. De serie "Samen onderweg' volgt op de serie "De familie Baxter' en "Dayne Matthews'.

Wil je het boek lezen?Samen onderweg 3 - Huis van herinnering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Kingsbury. Lezen Samen onderweg 3 - Huis van herinnering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN